به گزارش آوای خزر، خسرو درویشی شامگاه پنج‌‍شنبه در بررسی زیستگاه‌های زیست محیطی جانوران با بیان اینکه منطقه حفاظت شده مند از مستعدترین زیستگاه‌های آهوان در استان بوشهر است اظهار داشت: منطقه حفاظت شده مند  در جنوبی شرقی بندر بوشهر قرار دارد و دارای ۳۲ هزار هکتار وسعت است.

وی بیان کرد: این منطقه  با دو اکوسیستم دریایی و خشکی  در مجاورت پارک ملی دیر نخیلو قرار دارد و رودخانه زیبای مند پرآب‌ترین رودخانه استان بوشهر تنها منبع آب آشامیدنی حیات وحش منطقه یاد شده است .

رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش  حفاظت محیط زیست استان بوشهر  خاطر نشان کرد: منطقه حفاظت شده مند  جلگه‌ای کویری است که دارای دو فصل زمستان نسبتا خشک و تابستانی گرم است.

درویشی  بیان کرد: منطقه حفاظت شده مند دارای پوشش‌مناسب گیاهی از جمله ساریکورینا،  گز، کهورپاکستانی است و ساحلی بودن این منطقه امکان زیست و مهاجرت انواع پرندگان، آبزیان، خزندگان و پستانداران را فراهم کرده است. 

وی با اشاره به اینکه جمعیت آهوان این منطقه در وقوع سیل وسیع در اواخر سال ۹۵  دچار آسیب جدی شدتصریح کرد: در این حادثه حدود نیمی از جمعیت آهوان تلف شدند.

رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش  حفاظت محیط زیست استان بوشهر  بیان کرد: با مساعد شدن شرایط زیستگاهی و تلاش مأموران اجرایی و همکاری مردم منطقه بومی خوشبختانه جمعیت آهوان در دو سال گذشته در منطقه حفاظت شده مند بازسازی شد.

درویشی افزود: با بازسازی منطقه حفاظت شده مند در استان بوشهر  جمعیت آهوان این منطقه ۲ برابر شد و هم اکنون به بیش از یک‌هزار رأس رسیده است.

 وی،روباه، شغال ،گراز، کفتار، گرگ را از دیگر جانوران منطقه حفاظت شده مند دانست و خاطر نشان کرد: تداوم همکاری سمن‌های زیست محیطی درکنار همکاری فعالان محیط زیست و مساعدت استانداری بوشهر برای اجرایی شدن طرحهای کاهش اثرات زیانبار حوادث طبیعی در منطقه مند از ضروریات مورد نیاز برای حفظ و توسعه تنوع زیستی غنی منطقه مند است./تسنیم

انتهای پیام/ ۱۰۰۰