به گزارش آوای خزر، تعدادی از انجمن های حرفه ای در بخش پذیرایی در شهرهای پکن، ووهان و شیان سعی در انجام مدل “ان-۱” هستند. از اعضای این انجمن ها دعوت شده است تا امکان سفارش بخش کوچکی از غذا و یا حتی نیمی از آن را به فهرست های خود اضافه کنند. این ابتکارات در راستای تحقق دستور روز سه‌شنبه توسط رئیس جمهور شی جینپینگ صادر شده است.

در گزارشی در سال ۲۰۱۸، مرکز تحقیقات علوم چین از هدر رفت ۱۰۰ گرم مواد غذایی توسط هر چینی در هر وعده خبر داده بود.

در پایان یک وعده غذایی، آداب سنتی در چین این گونه تعریف شده اند که شما مقداری غذا بر روی بشقاب خود نگه می دارید تا نشان دهید به اندازه کافی غذا وجود داشته است./ایسنا

انتهای پیام/۱۰۰۵