آرمیتا منصوری- آوای خزر: سرهنگ علی داداش‌تبار، فرمانده انتظامی شهرستان بابل با اعلام ایخبر گفت: در پی شکایت تعدادی از شهروندان مبنی بر برداشت غیرمجاز از حساب آنان با سوءاستفاده از اعتماد و دریافت رمز کارت بانکی در جلوی عابربانک‌ها، شناسایی و دستگیری متهم در دستور کار مأموران انتظامی بخش زرگرشهر قرار گرفت.

وی افزود: متهم با شگردی خاص و شناسایی افراد کهنسال در اطراف دستگاه‌های خودپرداز، به بهانه کمک در انجام امور بانکی، اطلاعات کارت آن‌ها را دریافت و از حساب ۱۵ نفر بیش از ۱۰ میلیارد ریال برداشت کرده بود که در نهایت در عملیاتی ضربتی توسط مأموران دستگیر و روانه زندان شد.

فرمانده انتظامی شهرستان بابل با اشاره به اینکه متهم از مجرمان حرفه‌ای و سابقه‌دار بوده و سوابق متعدد کلاهبرداری در پرونده وی ثبت شده است، تصریح کرد: پلیس با اشراف اطلاعاتی و اقدام به‌موقع مانع ادامه فعالیت مجرمانه وی شد.

سرهنگ داداش‌تبار در پایان به شهروندان توصیه کرد: به هشدارهای پلیسی توجه کنند و از در اختیار گذاشتن رمز کارت بانکی خود به افراد ناشناس، حتی در محیط‌های عمومی مانند عابربانک، جداً خودداری کنند.

انتهای پیام