به گزارش آوای خزر، سرهنگ حسین زارع در تشریح این خبر گفت: در راستای ارتقاء امنیت اجتماعی و جلب رضایت عمومی شهروندان، طرح ارتقاء امنیت اجتماعی با محوریت نا امن کردن محیط برای سارقان، فروشندگان موادمخدر و مجرمان با بسیج امکانات و نیروها در سطح شهرستان نکا برگزار شد.
فرمانده انتظامی شهرستان نکا، افزود: در اجرای این طرح، ماموران با هماهنگی قضائی و انجام اقدامات اطلاعاتی موفق به شناسایی و دستگیری ۶۷ سارق و مالخر اموال مسروقه در این شهرستان شدند.
سرهنگ زارع، خاطر نشان کرد: متهمان در بازجوییهای به عمل آمده تاکنون به ۶۴ فقره سرقت اماکن، منزل، اموال و قطعات خودرو و … در این شهرستان اعتراف کردند.
وی همچنین، اظهار داشت: کشف ۵ کیلو و ۵۰۰ گرم انواع مواد مخدر و ۱۷۵۲ نخ سیگار قاچاق از دیگر موفقیتهای پلیس در اجرای طرح مذکور بوده است.
فرمانده انتظامی شهرستان نکا در پایان با قدردانی از همکاری صمیمانه مردم، گفت: شهروندان میتوانند در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مشکوک، به ویژه در زمینه توزیع انواع موادمخدر، سرقت، کالای قاچاق و … مراتب را به مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ اعلام کنند.
انتهای پیام/۱۰۰۰