• home-ava
  • kartabl2
  • klogin
  • news
  • npanel
  • searchpost
  • video-gallery
  • آمار
  • آوای خزر
  • به روز رسانی
  • پایش خبر
  • پرینت
  • تماس با ما
  • ثبت خبر
  • جستجو
  • درباره ما
  • شهروند خبرنگار
  • گالری
  • گالری تصاویر
  • گالری ویدیو
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
  • جستجو پیشرفته
  • آرشیو روزنامه
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
  • جستجو پیشرفته
  • آرشیو روزنامه
شهروند خبر نگار
Facebook Twitter Youtube Eaparat Whatsapp Eeitaa
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • ورزشی
  • اقتصادی
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • آرشیو اخبار
  • گالری ویدیو
  • گالری تصاویر
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • ورزشی
  • اقتصادی
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • آرشیو اخبار
  • گالری ویدیو
  • گالری تصاویر
  • کد خبر : 36634
  • تاریخ انتشار : 31 / 01 / 1399
  • زمان انتشار : 21:15
https://avayekhazar.ir/?p=36634

دعوای سرخآبی ها بر سر هیچ

به گزارش آوای خزر،در این بین آبی ها و قرمز ها بیشترین سهم را در اظهار نظرها وارائه راهکار ها داشته و هر یک از منظر خود به ماجرا نگاه می کنند. پرسپولیسی ها معتقدند برتری امتیازی شان تحت هیچ شرایطی نباید نادیده گرفته شود. آنها با یک چشم شروع مجدد لیگ را انتظار می کشند که با حفظ برتری در نه هفته باقی مانده پوکر قهرمانی کنند وبا چشم دیگر نیم نگاهی به تصاحب جام قهرمانی حتی برغم تعطیلی کامل لیگ دارند اما استقلال و سایر تیمهای مدعی شدیدا با چنین خواسته ای مخالفند. آنها معتقدند چنانچه لیگ تداوم یابد هیچ تضمینی برای اینکه یقینا صدرنشین تا آخر پیشتاز بماند وجود ندارد و در صورت لغو بازیهای امسال هم کوچکترین علاقه ای به معرفی پرسپولیس به عنوان قهرمان ندارند!

این مساله جنگ و جدال های لفظی زیادی را در رسانه ها بوجود آورده و به مانند هزاران اختلاف نظر قبلی سرانجامی نخواهد داشت. اصولا دعوای بین باشگاههای بزرگ فوتبال ما و درگیری های کلامی بین هوادارانشان تبدیل به یک بخش حذف ناشدنی از زندگی روزمره مردم ما شده است. کری خوانی های رایج به نوعی جزیی از فرهنگ امروزه روز ایرانیان گردیده است و هیچ یک ازطرفین حاضر به کوتاه آمدن نیست.

در همین ایام کرونا و تعطیلی اجباری فوتبال، شیطنت یک برنامه تلویزیونی کار را به جایی رساند که حتی پیشکسوتان قدیمی هم وارد معرکه شده و مرده های تیم مقابل را از قبر در آورده و تازیانه زدند! کار تا جایی پیش رفت که سند از سوابق غبار گرفته هم رو کرده و اسرار عیان کردند!

براستی چه تفکر سیاهی پشت این مشاجرات لفظی و بی سرانجام نهفته است؟! چه افراد و گروهی از این جنگ حیدری ، نعمتی نفع می برند؟! آیا از این قیل و قال و هیاهو سر سوزن منفعتی به استقلال و‌پرسپولیس رسیده است؟ آیا قدمی به پیشرفت و رشد دو باشگاه بزرگ و محبوب ما کمک کرده است؟!

لطفا این دعواهای بی فایده و فرسایشی را تمام کنید. هوشیار اگر باشید متوجه فتنه پراکنی های بعضی مجموعه ها بخصوص رسانه به اصطلاح ملی خواهید شد‌که هدفمندانه طرح شکاف اندازی بین طرفداران دو تیم که اکثریت مردم کشور ما را شامل می شوند دنبال می کنند!

 
انتهای پیام/1005
ارسال نظر

برچسبها :

  • آخرین اخبار
  • فضای مجازی جولانگاه کلاهبرداران نخواهد بود
  • عنوان ۷۸
  • دوران فرار مالیاتی پزشکان و طلافروشان در استان تمام شد
  • وفاق مدیریتی در چهاردانگه؛ تشکیل کارگروه حوزه آب کشاورزی با اعتبار ۵۰ میلیارد تومانی
  • «اهالی قلم شمال»؛ ترکیبی از فرهنگیان جوان با اهدافی انسان‌دوستانه
  • پاسخ شهردار ساری به ۳۱ سوال یک عضو شورا
  • ۱۳ آبان‌ماه؛ نمادی از صلابت حسینی و روحیه فاطمی
  • عنوان ۷۷
  • افتتاح پروژه‌های بزرگ عمرانی ساری تا پایان سال
  • انتقاد استاندار مازندران از ایجاد ۲ شهرک صنعتی در میاندورود
  • پربازدیدترین ها
  • پر بحث ترین ها
فضای مجازی جولانگاه کلاهبرداران نخواهد بود

فضای مجازی جولانگاه کلاهبرداران نخواهد بود

سعید منصوری
//
عنوان ۷۸

عنوان ۷۸

mbabadi
//
دوران فرار مالیاتی پزشکان و طلافروشان در استان تمام شد

دوران فرار مالیاتی پزشکان و طلافروشان در استان تمام شد

سعید منصوری
//
وفاق مدیریتی در چهاردانگه؛ تشکیل کارگروه حوزه آب کشاورزی با اعتبار ۵۰ میلیارد تومانی

وفاق مدیریتی در چهاردانگه؛ تشکیل کارگروه حوزه آب کشاورزی با اعتبار ۵۰ میلیارد تومانی

سعید منصوری
//
«اهالی قلم شمال»؛ ترکیبی از فرهنگیان جوان با اهدافی انسان‌دوستانه

«اهالی قلم شمال»؛ ترکیبی از فرهنگیان جوان با اهدافی انسان‌دوستانه

سعید منصوری
//
پاسخ شهردار ساری به ۳۱ سوال یک عضو شورا

پاسخ شهردار ساری به ۳۱ سوال یک عضو شورا

سعید منصوری
//
  • مطالب مر تبط

عنوان ۷۸

عنوان ۷۷

برنامه تامین مالی رشد اقتصادی هدف برنامه هفتم نهایی شد

تأکید معاون توسعه استانداری مازندران بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای تحقق سیاست‌های جمعیتی

احتمال وقوع سیلاب یخچالی در دماوند و آتش‌سوزی در جنگل‌های مازندران

دیدگاهتان را بنویسید! لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایت آوای خزر از سال ۹۴ فعالیت خود را بطور رسمی آغاز کرده است. آوای خزر یک پایگاه خبری مستقل و بومی‌نگر است که با رویکردی حرفه‌ای،تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌های استان مازندران و شمال کشور را پوشش می‌دهد. ما با تکیه بر دقت، صداقت و سرعت، تلاش می‌کنیم تا پل ارتباطی میان مردم و رویدادهای مهم اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی باشیم. رسالت ما آگاهی‌بخشی شفاف، تقویت مسئولیت‌پذیری و حمایت از توسعه پایدار منطقه است.

نماد ساماندهی

logo-samandehi

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Youtube Whatsapp Telegram Instagram

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به آوای خزر است و استفاده از مطالب صرفا با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی وپشتیبانی توسط آژانس خلاقیت توس رسانه

درج/ویرایش پیوند

نشانی مقصد را وارد نمایید

یا پیوند به محتوای موجود

    معیاری برای جستجو مشخص نشده است. نمایش دادن آخرین موارد. جستجو کنید یا برای انتخاب موارد، از کلیدهای جهت بالا و پایین استفاده کنید.