به گزارش آوای خزر، “عبدالمهدی حق‌شناس امروز در آستانه روز جهانی قدس با یادآوری اینکه جمهوری اسلامی ایران تنها نظام حاکمیتی در دنیا است که هیچ‌گاه دست از حمایت قدس شریف و مردم بی‌پناه فلسطین بر نداشته است، این‌روز بزرگ را، روز دفاع از اسلام و حقانیت در برابر کفر زمان دانست.

او ادامه داد: باوجود تلاش‌های رسانه‌های صهیونیستی برای تخطئه روز قدس، اما حکمت خدا بر این بود که این رویداد جهانی به مطالبه اصلی مسلمانان و آزادی‌خواهان سراسر دنیا تبدیل شود.

 
رسانه‌های آزاده‌ی جهان در جهاد تبیین
مسوول بسیج رسانه مازندران از تمامی رسانه‌های آزادی‌خواه و خبرنگاران آزاده خواست که با هر جریان فکری که دارند، پای کار قدس باشند؛ خاطرنشان کرد: زمان آن رسیده است تا اصحاب رسانه‌ی آزاده در برابر جریان مخربی که توسط رژیم منحوس صهیونیستی علیه قبله اول مسلمین به‌راه افتاده است، بایستند و در جهاد تبیین قدس شریف شرکت کنند.

حق‌شناس با بیان اینکه بسیاری از دولت‌ها و حاکمان کشور‌های اسلامی که به ظاهر خود را حامی قدس نشان می‌دادند، این روز‌ها با وقاحت کامل دم از سازش با اسرائیل می‌زنند؛ افزود:، اما ایران و مردم آزادی‌خواه آن ۴۳ سال است که لحظه‌ای دست از حمایت از قدس و مردم مظلوم فلسطین برنداشتند.

او با تاکید بر این وعده قطعی که یقیناً قدس شریف آزاد خواهد شد، گفت: روسیاهی برای کسانی خواهد ماند که پاره تن اسلام را تنها گذاشتند و با رژیم کودک‌کش و فاسد صهیونیستی به هر نوعی دست دوستی داده و او را همراهی کردند.

انتهای پیام/۱۰۰۰/