• home-ava
  • kartabl2
  • klogin
  • news
  • npanel
  • searchpost
  • video-gallery
  • آمار
  • آوای خزر
  • به روز رسانی
  • پایش خبر
  • پرینت
  • تماس با ما
  • ثبت خبر
  • جستجو
  • درباره ما
  • شهروند خبرنگار
  • گالری
  • گالری تصاویر
  • گالری ویدیو
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
  • جستجو پیشرفته
  • آرشیو روزنامه
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
  • جستجو پیشرفته
  • آرشیو روزنامه
شهروند خبر نگار
Facebook Twitter Youtube Eaparat Whatsapp Eeitaa
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • ورزشی
  • اقتصادی
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • آرشیو اخبار
  • گالری ویدیو
  • گالری تصاویر
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • ورزشی
  • اقتصادی
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • آرشیو اخبار
  • گالری ویدیو
  • گالری تصاویر
  • کد خبر : 81469
  • تاریخ انتشار : 11 / 02 / 1401
  • زمان انتشار : 10:08
https://avayekhazar.ir/?p=81469

روش مزه دار کردن جوجه کباب

آوای خزر/ اگر شما می‌خواهید یک جوجه کباب خوش طعم و زبان زد را درست کنید باید به نکات مهمی توجه کنیدبرای طرز تهیه جوجه کباب فوق العاده خوشمزه و مجلسی با ما همراه باشید.

روش مزه دار کردن جوجه کباب

آیا به جای زعفران می‌شود از چیز دیگری برای درست کردن جوجه کباب استفاده کرد؟ به علت گرانی زعفران نمیتوان زیاد از آن استفاده کرد ۲- بله، می‌توانید از همان مواد ساده برای درست کردن جوجه کباب استفادهکنید. ولی یک نوع دیگر از درست کردن جوجه کباب این است که جوجه را در مایه ماست و پیاز بگذارید. امتحان کنید بسیار خوش طعم می‌شود. (این نوع جوجه کباب را جوجه کباب عربی می‌گویند)

برای مرینیت کردن جوجه کباب اولین نکته اب که وجود دارد این است که ماساژ جوجه با آبلیمو و نمک باعث سفت شدن آن می‌شود. اگر آبلیمو و نمک را نیز ترکیب کرده و هنگامب که جوجه نیم پز است با کمک فرچه روی جوجه بزنید به میزان لازم به جوجه طعم نمی‌دهد. راه حل این کار چی می‌تواند باشد؟ چه باید کرد تا هم جوجه‌ها سفت نشوند و هم به میزان لازم طعم بگیرند؟ شما باید جوجه را با روغن مایه به طور کامل ماساژ دهید تا کامل چرب شود.

به جای زعفران در جوجه کباب

فوت و فن‌های پخت جوجه کباب

در ادامه ابتدا نمک را به جئجه اضافه کنید و ورز دهید تا کاملا به خورد جوجه برود سپس آب لیمو ترش را نیز به جوجه اضافه کرده و ورد دهید بگذارید تا حدود ۲ ساعت در یخچال بماند تا کاملا به خورد جوجه‌ها برود. علت استفاده از روغن مایع به جای کره این می‌باشد که کره در اثر سرما سفت می‌شود و به همین دلیل جوجه‌ها را خوب کاور نمی‌کند. اما در آخر می‌تونید برای عطر و طعم بیشتر بهش ۱ ق غ کره‌ی مذاب اضافه کنید.

برخی افراد برای طعم دهی بیشتر و یا پوشش بیشتر جوجه از پیاز رنده شده یا بلندر شده استفاده میکنند تا جوجه‌ها طعم بگیرند. این روش کاملا غلط است. چرا؟ زیرا اگر پیاز را رنده کنید و به جوجه‌ها اضافه کنید تکه‌های پیاز رنده شده به جوجه‌ها می‌چسبد و شما نمی‌توانید این تکه‌ها را جدا کنید. به همین دلیل هنگام کباب کردن جوجه این تکه‌های پیاز سریعتر از جوجه میسوزند و شما گمان می‌کنید که رنگ جوجه عوض شده است و به بپخت رسیده و شما پخت را متوقف می‌کنید. اگر پیاز رو به این شکل له کنید در جوجه کبابتان یک کاور تلخ و سوخته‌ی پیازی و گوشتی نپخته دارید.

به جای زعفران در جوجه کباب

طعم دار کردن جوجه کباب

بهترین کار برای این مرحله این می‌باشد که پیاز‌ها را به صورت خلالی ریز خرد کنید و یا اینکه پیاز را رنده کنید و با کمک صافی آب آن را بگیرید و به جوجه‌ها اضافه کنید. یک جوجه لذیذ و خوشمزه باید رنگ لعاب خوبی داشته باشید و رنگ جوجه به زعفران آن می‌باشد. برای تهیه جوجه کباب باید حتما از زعفران زیاد استفاده کنید، اما در برخی موارد افراد زعفران را آخر کار به جوجه اضافه می‌کنند که این باعث میشود زعفران فقط به خورد جوجه‌ها نمی‌رود.

هر چیزی که برای طعم دهی جوجه استفاده می‌کنید عطر و طعم زعفران به خود میگیرد. خوب پس چه می‌توان کرد؟ برای این که زعفرا بسیار غلیظ‌تر و خوش رنگ‌تر شسشود باید زعفران را با یخ دم کنید. سپس زعفران دم شده را به جوجه‌های خام که هنوز هیچ چیزی به آن اضافه نکرده اید بریزید و ورز دهید تا کاملا زعفران به خورد جوجه‌ها برود. پس از ورز دادن حدود یک ساعت به جوجه‌ها استراحت دهید تا کاملا زعفران را به خود جذب کند.

انتهای پیام/1005

ارسال نظر

برچسبها :

  • آخرین اخبار
  • نتایج هیئت مدیره نظام پزشکی بهشهر مشخص شد؛ «بابانژاد» در صدر آرای پزشک
  • برخورد بدون اغماض با منکرات اقتصادی و تخلفات منابع طبیعی در مازندران
  • علی بابایی کارنامی: توسعه میاندورود در گرو پیوند مردم با برنامه‌های نظام است
  • گرامیداشت روز جهانی عصای سفید در مازندران؛ از دوچرخه‌سواری روشندلان تا رونمایی از کاغذ بریل
  • حمایت از کودکان بی‌سرپرست وظیفه‌ای مقدس و انسانی است
  • همایش روز جهانی غذا در مازندران؛ تعهد زیر تیغ چالش‌ها
  • تربیت بدنی، عامل تقویت همبستگی و نشاط در مدارس است
  • ظلم در هر شکل آن گناهی بزرگ است / مردم در ریشه‌کنی فقر سهیم باشند
  • پشتیبانی همه‌جانبه دستگاه قضایی مازندران از تولید، اشتغال و پروژه‌های عمرانی آمل
  • برپایی نخستین جمعه‌بازار کلیجانرستاق ساری به میزبانی «هولار»
  • پربازدیدترین ها
  • پر بحث ترین ها
نتایج هیئت مدیره نظام پزشکی بهشهر مشخص شد؛ «بابانژاد» در صدر آرای پزشک

نتایج هیئت مدیره نظام پزشکی بهشهر مشخص شد؛ «بابانژاد» در صدر آرای پزشک

سعید منصوری
//
برخورد بدون اغماض با منکرات اقتصادی و تخلفات منابع طبیعی در مازندران

برخورد بدون اغماض با منکرات اقتصادی و تخلفات منابع طبیعی در مازندران

سعید منصوری
//
علی بابایی کارنامی: توسعه میاندورود در گرو پیوند مردم با برنامه‌های نظام است

علی بابایی کارنامی: توسعه میاندورود در گرو پیوند مردم با برنامه‌های نظام است

سعید منصوری
//
گرامیداشت روز جهانی عصای سفید در مازندران؛ از دوچرخه‌سواری روشندلان تا رونمایی از کاغذ بریل

گرامیداشت روز جهانی عصای سفید در مازندران؛ از دوچرخه‌سواری روشندلان تا رونمایی از کاغذ بریل

سعید منصوری
//
حمایت از کودکان بی‌سرپرست وظیفه‌ای مقدس و انسانی است

حمایت از کودکان بی‌سرپرست وظیفه‌ای مقدس و انسانی است

سعید منصوری
//
همایش روز جهانی غذا در مازندران؛ تعهد زیر تیغ چالش‌ها

همایش روز جهانی غذا در مازندران؛ تعهد زیر تیغ چالش‌ها

سعید منصوری
//
  • مطالب مر تبط

برنامه تامین مالی رشد اقتصادی هدف برنامه هفتم نهایی شد

تأکید معاون توسعه استانداری مازندران بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای تحقق سیاست‌های جمعیتی

احتمال وقوع سیلاب یخچالی در دماوند و آتش‌سوزی در جنگل‌های مازندران

خانم انصاری فقط نشسته و نگاه می‌کند؛ رئیس سازمان محیط زیست کشور بی‌عرضه است

«وداع ساری با شهدای مظلوم تجاوز صهیونیستی»

دیدگاهتان را بنویسید! لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایت آوای خزر از سال ۹۴ فعالیت خود را بطور رسمی آغاز کرده است. آوای خزر یک پایگاه خبری مستقل و بومی‌نگر است که با رویکردی حرفه‌ای،تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌های استان مازندران و شمال کشور را پوشش می‌دهد. ما با تکیه بر دقت، صداقت و سرعت، تلاش می‌کنیم تا پل ارتباطی میان مردم و رویدادهای مهم اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی باشیم. رسالت ما آگاهی‌بخشی شفاف، تقویت مسئولیت‌پذیری و حمایت از توسعه پایدار منطقه است.

نماد ساماندهی

logo-samandehi

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Youtube Whatsapp Telegram Instagram

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به آوای خزر است و استفاده از مطالب صرفا با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی وپشتیبانی توسط آژانس خلاقیت توس رسانه

درج/ویرایش پیوند

نشانی مقصد را وارد نمایید

یا پیوند به محتوای موجود

    معیاری برای جستجو مشخص نشده است. نمایش دادن آخرین موارد. جستجو کنید یا برای انتخاب موارد، از کلیدهای جهت بالا و پایین استفاده کنید.