به گزارش آوای خزر، تولیدات فرهنگی هنری زیست بوم حوزه هنری مازندران در نشستی با نام «هنر بوم و بر» با حضور علی رجبی وند چالی مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری به مناسبت هفته مازندران رونمایی شد.
رییس حوزه هنری مازندران، در این برنامه، موضوع زیست بوم را محور برنامه‌ها و تولیدات حوزه هنری مازندران عنوان کرد.
 
مهدی معصومی گرجی گفت: سند تحول این مرکز بر اساس مزیت‌ها و ظرفیت‌های استان تنظیم شده است و تلاش کردیم با زبان هنر به مسائل روز بپردازیم.
 
رییس حوزه هنری مازندران از ارائه حدود ۵۰ اثر هنری در هفته مازندران خبرداد و اعلام کرد: در ویژه‌برنامه هنر بوم و بر واحد‌های مختلف هنری، تولیدات یکسال اخیر خود را به نمایش می‌گذارند.
در این نشست، دو کتاب پژوهشی «محرم در فرهنگ مردم مازندران» و «امام علی در فرهنگ مردم مازندران» نوشته «علی صادقی» و کتاب‌های «قصه آقا» پرداختی به زندگی شهید «عبدالوهاب قاسمی» نوشته «آتنا فلاحتی» و «مستند هادی» نوشته «زمانه حسن‌نژاد» رونمایی شد.
 
همچنین تابلو رنگ و روغن چهره آیت‌الله کوهستانی اثر «بانو خلیلی» و مجموعه تصویرگری‌های مادران و همسران شهدا اثر «مریم فصل‌الله نژاد» رونمایی شد.
 
یکی دیگر از برنامه‌ها نیز رونمایی از یک تابلو خوشنویسی از اشعار علامه حسن زاده آملی بوده است.
 
تیزر‌هایی از فعالیت واحد هنر‌های نمایشی و هنر‌های تصویری حوزه هنری مازندران در یکسال اخیر نیز در این رویداد فرهنگی – هنری پخش شد.
 

انتهای پیام/