به گزارش خبرنگار تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس، جمعی از دانشجویان انقلابی که در مجموعه تحقیقاتی کاوشگر خورشید اقدام به ساخت دستگاهی ساده و کارآمد برای تولید دستکش یک‌بار مصرف کرده بودند، هم اکنون با ساخت انبوه این دستگاه، توزیع رایگان آن را در مساجد و بین گروه‌های جهادی آغاز کردند تا مردم نیز بتوانند با استفاده از این دستگاه به تولید دستکش بپردازند.

مبین حقدل یکی از دانشجویان فعال در مجموعه تحقیقاتی کاوشگر خورشید که در ساخت این دستگاه ساده اما کارآمد مشارکت داشته در گفت وگو با خبرنگار فارس تصریح کرد: صرفا کار ما با نیت الهی بود و وقتی مطرح شد که حتی برخی بیمارستان هایی که برای بیماران کرونایی اختصاص داده شده اند دستکش یکبار مصرف هم ندارند و متاسفانه علاوه بر افزایش شدید قیمت آن، این پوشش استراتژیک نایاب هم شده، ما تصمیم گرفتیم که چنین کاری را انجام دهیم.

وی ادامه داد: ظرفیت تولید هر دستگاه بیش از ۴۰۰۰ دستکش در روز با انواع ضخامت ها و مواد اولیه است.

حقدل تاکید کرد: هزینه تقریبی ساخت دستگاه کمتر از ۳۰۰ هزار تومان است که خیلی از مردم و دانشجویان می‌توانند با تولید آن کمک بسزایی برای مقابله با کرونا داشته باشند.

حقدل همچنین اخیرا روش تولید این دستگاه را در اختیار گروه‌های جهادی، دانشجویان و مردم قرار داد ( اینجا ) تا آنها نیز بتوانند با ساخت این دستگاه و تولید دستکش یک بار مصرف برای مبارزه با کرونا تلاش کنند.

وی قبلا هم گفته بود که برای برطرف کردن نیاز مردم به دستکش چنین کاری را انجام داند و سعی دارند تعداد انبوهی از این دستگاه‌ها را بسازند و به صورت رایگان در اختیار مساجد و گروه های جهادی قرار دهتد  تا با آن دستکش تولید کنند و میان هموطنان توزیع کنند.

چگونگی عملکرد این دستگاه را اینجا مشاهده کنید

انتهای پیام/