سارقان ۳۰ هزار خودروی پارکینگ چذابه شناسایی شدندبه گزارش آوای خزر، غلامرضا شریعتی، استاندار خوزستان درباره خودرو‌های خسارت دیده زائران در پارکینگ‌های مرز چذابه، گفت: پارکینگ پایانه مرز چذابه با دیوار‌های بتنی پیش ساخته محصور شده بود؛ اما متأسفانه چند سارق با خودرو‌های پلاک سرقتی به پارکینگ مرز رفته و شیشه‌های حدود ۳۰ هزار خودرو را خُرد و باتری برخی از اتومبیل‌ها را دزده بودند.

استاندار خوزستان ادامه داد: خوشبختانه این افراد دستگیر و بازداشت شده‌اند؛ همچنین اکنون عوامل این باند به کلی شناسایی شده‌اند.

شریعتی درباره تجهیز پارکینگ‌ها به دوربین  مداربسته گفت: پارکینگ‌ها مجهز به دوربین مداربسته بودند، اما متأسفانه به طور کامل نصب نشده بودند و این ایراد بر پیمانکاری که این کار را انجام داده، وارد است و ما این موضوع را پیگیری خواهیم کرد.

انتهای پیام/۱۰۰۰