به گزارش آوای خزر تهران، حجت الاسلام والمسلمین سید اسماعیل خطیب وزیر اطلاعات با اشاره به برپایی دولت اسلامی شهید جمهور آیت‌الله رئیسی، منطبق با بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، اظهار کرد: آیت‌الله رئیسی در آغاز گام دوم انقلاب اسلامی توانست مدیریت دولت اسلامی در تراز را عرضه کند چرا که آیت‌الله رئیسی کسی است که توانست به پیروی از رهبرش که همیشه متواضعانه خود را سرباز او می‌نامید احیاگر مدیریت مبتنی بر گفتمان انقلاب اسلامی باشد که در این دوران کوتاه شاهد تحولات و پیشرفت‌ها و رشد‌های بسیاری بودیم.

وی افزود: علی رغم اینکه تمام دشمنان داخلی و خارجی و عوامل آن‌ها تلاش کردند که این تجربه موفق گام دوم را آزرده کنند، تلاش کردند آن را به نحو‌های مختلف با شیوه‌های متفاوت و با جنگی ترکیبی و به شکل‌ها و شیوه‌های مختلف رسانه ای، اقتصادی، تحریمی در فشار قرار دهند و باشکست روبرو کنند، ولی عمل خالصانه همواره مورد لطف و عنایت الهی است.

وزیر اطلاعات در ادامه با اشاره به عملیات موفق آمیز طوفان الاقصی، خاطرنشان کرد: در سال جدید پس از طوفان الاقصی که توانست منطقه، دنیا و افکار عمومی را به مقاومت سوق دهد و پس از عملیات وعده صادق که نیرو‌های مسلح و سپاه پاسداران توانستند اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی را به رخ جهانیان بکشانند و پس از طوفان دانشجویان در قلب نظام سلطه و غرب حرکت مردم ما در تشییع و عزاداری شهدای خدمت حرکتی در ادامه این تحولات بود.

وی در بخش دوم صحبت خود با اشاره به چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، اظهار کرد: در این انتخابات همه باید همت و تلاش مان را برای مشارکت مردم بسیج کنیم و برای آنچه را که رهبر مان در ادامه جریان انقلاب ترسیم کردند و همه باید تلاش، برنامه ریزی مان در جهتی باشد مسیری را که آیت‌الله شهید برپا کرد و ادامه آن را رهبر عزیزمان خواستار شدند را تداوم ببخشد.

وی تصریح کرد: به نحوی این نامزد‌های ریاست جمهوری تلاش کنند که عملا ما تحقق مسیر انقلاب اسلامی و ادامه جریان انقلاب اسلامی تضمین شود و این مطالبه‌ای است که مردم و کسانی که در تشییع این شهدای خدمت شرکت کردند از نامزد‌های ریاست جمهوری انتظار دارند.

به گزارش آوای خزر، خطیب در پایان گفت: ادامه راه آیت الله رئیسی در ویژگی‌هایی است که این شخصیت داشته و رهبر انقلاب آن را ترسیم کردند و الگو پذیری ما می‌تواند این تدام را با جدیت بیشتری ترسیم نماید و می‌تواند خدمت گذار‌ی ما را بیانگر باشد.

 
انتهای پیام/فرزانه حسنی