آوای خزر/ پسته از مغزهای بسیار خوشمزه (و البته گرانقیمت) است که علاوه بر حضور ویژهاش در آجیلها، خوراکیهای مختلفی هم با آن تهیه یا طعمدار میشوند. مزهی قوی و فوقالعادهی پسته میتواند هر شیرینی و خوراکی را بسیار خوشطعم کند.
ترافل پسته
ترافل پسته یک شیرینی بسیار خوشمزه و مقوی است که به راحتی آماده میشود. این شیرینی میتواند یک خوراکی جذاب برای کودکان نیز باشد.
مواد لازم
- بیسکویت پتیبور: ۱۳۰ گرم
- شکلات تکهای: ۵۰ گرم
- شیر عسلی: ۴ قاشق غذاخوری
- پودر پسته: ۴ قاشق غذاخوری
- خامه: ۲ قاشق غذاخوری
- رنگ خوراکی سبز: ۱ تا ۲ قطره
- قالب سیلیکونی
طرز تهیه ترافل پسته
۱.
برای آماده کردن این ترافل خوشمزه، ابتدا بیسکویت پتیبور را درون خردکن میریزیم و به خوبی پودر میکنیم. سپس بیسکویتهای خرد شده را درون ظرف میریزیم و به آن پودر پسته، شیر عسلی و خامه را اضافه میکنیم و تمامی مواد را با هم مخلوط میکنیم.
۲.
در این مرحله، برای رنگ و لعاب بیشتر، یک قطره رنگ سبز خوراکی به مواد اضافه میکنیم و به خوبی مخلوط میکنیم.
۳.
حال از مواد آماده شده به اندازهی یک قاشق چایخوری درون قالب سیلیکونی میریزیم و به خوبی با پشت قاشق پرس میکنیم.
۴.
حال شکلاتهای تکهای را به روش بنماری (ذوب کردن با حرارت غیر مستقیم با استفاده از آب) به خوبی ذوب میکنیم و روی مواد پستهای میریزیم و به مدت نیم ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا کاملا سفت شود.
۵.
بعد از نیم ساعت، ترافلها را از یخچال خارج میکنیم و به آرامی از قالب جدا میکنیم. این شیرینی خوشمزه را میتوانید با چای یا قهوه نوشجان کنید.
انتهای پیام/۱۰۰۵