به گزارش آوای خزر، خورش داوود پاشا از غذاهای قدیمی کشور ترکیه است که شخصی به نام داوود پاشا آن را ابداع کرده است و به همین دلیل با این نام شناخته می‌شود.

مواد لازم برای ۴ نفر

گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم

پیاز:  ۲ عدد متوسط

رب انار : ۲ قاشق غذاخوری

نعناع تازه یا خشک:  ۲ قاشق غذاخوری

آب جوش:  ۲ لیوان

نمک و فلفل سیاه : به اندازه کافی

زردچوبه و روغن:  به مقدار کافی

دستور پخت خورش داوود پاشا

مرحله اول

ابتدا یکی از پیازها را رنده می‌کنیم و با فشار دست آب اضافی اش را می‌گیریم، سپس پیاز آب گرفته را داخل یک کاسه مناسب می‌ریزیم. در ادامه گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه حاوی پیاز اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا مواد داخل کاسه را مانند مایه کباب کوبیده به خوبی ورز می‌دهیم تا حالتی چسبناک و منسجم پیدا کنند. پس از اینکه گوشت چرخ کرده کاملا منسجم شد به اندازه گردو از آن بر می‌داریم و به شکل گردو شکل می‌دهیم.

مرحله سوم

گوشت‌های قلقلی را داخل یک ظرف مناسب قرار می‌دهیم، سپس روی ظرف را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم. پس از گذشت یک ساعت، یک تابه مناسب روی حرارت قرار می‌دهیم و مقداری روغن داخل آن می‌ریزیم.

مرحله چهارم

پیاز باقیمانده را به صورت نگینی ریز خرد می‌کنیم و داخل تابه تفت می‌دهیم تا سبک شود، سپس گوشت‌های قلقلی را داخل تابه می‌ریزیم و خوب تفت می‌دهیم تا تمام قسمت‌های گوشت به صورت کاملا یکدست سرخ شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه گوشت‌های قلقلی سرخ شد، نعناع را اضافه می‌کنیم و کمی‌تفت می‌دهیم، سپس رب انار را داخل یک لیوان آب حل می‌کنیم و به مواد داخل تابه اضافه می‌کنیم. حالا صبر می‌کنیم تا آب به جوش بیاید و گوشت‌های قلقلی مغز پخت شوند.

مرحله ششم

حالا حرارت زیر تابه را کاملا ملایم می‌کنیم تا خورش به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت جا بیفتد و روغن بیندازد. پس از اینکه خورش داود پاشا آماده شد آن را داخل ظرف مورد نظرمان می‌کشیم و به همراه برنج یا نان سرو می‌کنیم./ برترین‌ها