مواد لازم برای سوهان عسلی:

  • خلال بادام ۱۵۰ گرم
  • شکر ۱۵۰ گرم
  • عسل ۱۵۰ گرم
  • کره آب‌شده ۱۰۰ گرم
  • زعفران ساییده شده ۱ قاشق سوپ خوری

سوهان عسلی

طرز تهیه سوهان عسلی :

  • ابتدا خلال بادام را بشویید و بعد در صافی بریزید تا آب آن کشیده شود.
  • در ظرف مناسبی عسل، روغن و شکر را با هم مخلوط کنید و بر روی حرارت بالا قرار دهید تا یکدست شوند.
  • در حین تفت چند بار مواد را هم بزنید تا مواد شکرآب و طلایی شود. سپس بادام را اضافه کنید و همچنان روی حرارت قرار دهید تا بادام‌ها نیز طلایی شوند.
  • زعفران را در کمی آب جوش حل کنید و به بقیه مواد اضافه کنید. مواد را خیلی هم نزنید زیرا ممکن است روغن آن جدا شود.
  • برای اینکه متوجه شوید سوهان آماده شده است یا خیر، کمی از مایه را گوشه سینی بریزید. اگر سریع بسته شد سوهان عسلی شما آماده است.
  • در این مرحله، حرارت را کم کنید در حدی که سوهان عسلی فقط گرم بماند.
  • با یک قاشق، کمی از مواد برداشته و با فاصله روی سینی چرب شده بریزید و بلافاصله چند عدد خلال پسته روی سوهان‌ها قرار دهید.
  • بعد از سرد شدن با کارد سوهان‌ها را از سینی جدا کنید و در ظرف در داری نگه دارید.

سوهان عسلی را می‌توانید با کنجد یا انواع مغز‌ها تهیه کنید. فراموش نکنید که سوهان‌ها باید در ظرف دردار و در یخچال نگهداری شوند تا خیس و چسبنده نشوند.

برای تهیه این شیرینی مجلسی می‌توان از طعم‌های دیگری استفاده کرد. می‌توانید مقداری رنده پوست پرتقال و همچنین کمی آب پرتقال اضافه کنید تا سوهان عسلی پرتقالی داشته باشید یا با لیمو ترش سوهان عسلی لیمویی آماده کنید.