به گزارش آوای خزر،دسرها و شیرینی ها، از جمله بخش های جالب توجه و بسیار خوشمزه فرهنگ غذایی ترکیه است. شیرینی شکر پاره نیز یکی از انواع شیرینیهای خوششکل و خوشعطر این کشور است که پخت آن به صورت خانگی برای پذیرایی نوروزی پیشنهاد میشود.
مواد لازم تهیه شیرینی شکر پاره :
- کره ۱۲۵ گرم
- شکر ۱ لیوان
- روغن مایع ۱ لیوان
- آرد سمولینا ۱ لیوان
- تخم مرغ ۳ عدد (یک زرده برای رومال شکر پاره)
- وانیل ۱ قاشق مرباخوری
- بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
- آرد به میزان لازم
مواد لازم برای شربت :
- شکر ۲/۵ لیوان
- آب دو لیوان
- آبلیمو تازه ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- تمام مواد شربت را با هم مخلوط کرده و به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر در آن حل شود.
- تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید.
- کره را که به دمای محیط رسیده به همراه روغن اضافه کرده و مخلوط کنید.
- آرد سمولینا، پودر هل و بکینگ پودر را اضافه کرده و در آخر آرد الک شده را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید. اضافه کردن آرد را تا زمانی که خمیر به دست نچسبد ادامه دهید.
- کف سینی را کاغذ روغنی انداخته و از خمیر به اندازه گردو بردارید و با دست فرم دهید و داخل سینی بچینید.
- مخلوط زرده و شیر را روی شیرینی بزنید و با چنگال طرح دهید.
- سینی را داخل فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم شده به مدت ۳۰_۲۵ دقیقه قرار دهید.
- شربت ولرم را روی شیرینی داغ ریخته و ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا شهد به خورد شیرینی برود.
شیرینی شکرپاره را میتوانید با پودر پسته تزیین کرده و سرو نمایید.
انتهای پیام/۱۰۰۵