طرز تهیه کتلت سیب زمینی و گوشت چرخ کرده لاهیجان شیرازی سوخاری در فر خام بدون گوشت بازاری xvc jidi ;jgj sdf cldkd

 

 

 

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی ۵ عدد متوسط
پیاز ۱ عدد درشت
سیر ۱ حبه
سس فرانسوی ۱ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری + ۱ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
پنیر پیتزا ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
 مرحله هفتم
پس از اینکه سرخ کردن کتلت‌ها به پایان رسید آن‌ها را درون توری فلزی یا دستمال حوله‌ای قرار می‌دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود، سپس در ظرف مورد نظرمان می‌چینیم و به همراه نان و سس دلخواه سرو می‌کنیم.

 سس مناسب

کتلت‌ها معمولا به همراه سس قرمز یا همان سس کچاپ سرو می‌شوند، البته بعضی افراد هم هستند که از سس‌های دیگر مثل سس فرانسوی یا هزار جزیره استفاده می‌کنند. اگر شما هم کتلت را به سس کچاپ میل می‌کنید توصیه می‌کنیم برای تهیه سس کچاپ خانگی به مطلب زیر مراجعه نمایید.

انتهای پیام/۱۰۰۰