حیدر میرزایی در این باره اظهار کرد: مأمورین گمرک شهرستان میرجاوه در حین کنترل مدارک و بازرسی از کالاهای مسافرینی که قصد خروج از کشور به پاکستان را داشتند، به یک نفر از مسافرین مشکوک شدند و در بررسی به عمل آمده تعداد ۱۱۱ دستگاه گوشی همراه دسته دوم با مارک‌های متفاوت مشکوک به قاچاق، کشف شد.

وی افزود: با تشکیل پرونده در شعبه هفتم بدوی تعزیرات حکومتی زاهدان و انجام بازجویی، مشخص شد که متهم گوشی‌های همراه را از تهران خریداری و قصد فروش در کشور پاکستان را داشته است، اما در بررسی‌های بعدی و با استعلام از مرجع کاشف، تمامی گوشی‌ها سرقتی اعلام شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان سیستان و بلوچستان گفت: شعبه رسیدگی کننده بنا بر اقرار متهم، نحوه کشف کالا و بر اساس نتایج استعلامات، تخلف را محرز دانست و قاچاقچی را به پرداخت ۲ میلیارد و ۵۹۱ میلیون ریال جزای نقدی از حیث مباشرت در قاچاق کالا و بهای مال از دست رفته محکوم کرد.

میرزایی در پایان تصریح کرد: شعبه رسیدگی کننده همچنین در خصوص گوشی‌های سرقتی نیز حکم به استرداد به مالکین آنها از طریق پلیس آگاهی تهران بزرگ صادر کرد.

انتهای پیام/۱۰۰۰