سعید منصوری- آوای خزر: علی اکبر عالیشاه، دادستان مرکز استان مازندران، در آیین افتتاح این مرکز اظهار کرد: «اقدامات مصداقی و فوری برای کاهش آسیب‌های اجتماعی باید به‌صورت جهادی و منسجم دنبال شود. اگر هر دستگاهی در چارچوب وظایف قانونی خود درست عمل کند، بسیاری از معضلات اجتماعی حل خواهد شد.»
وی افزود: «طرح شناسایی صغار و محجورین با ابتکار دادیار حوزه سرپرستی دادسرای مرکز استان و هماهنگی با فرمانداری در دستور کار قرار گرفته تا این افراد به دادسرا معرفی و از خدمات حمایتی بهره‌مند شوند.»

آموزش خانواده‌ها و توانمندسازی زنان سرپرست خانوار
دادستان مرکز مازندران، آموزش خانواده‌ها و اولیای قانونی را یکی از مهم‌ترین راهکارهای مقابله با آسیب‌های اجتماعی دانست و گفت: «آگاهی‌بخشی حقوقی به خانواده‌ها و سرپرستان می‌تواند از بروز خطاهای قانونی و افزایش پرونده‌های قضایی جلوگیری کند.»
وی همچنین بر اهمیت شناسایی کودکان بازمانده از تحصیل و توانمندسازی بانوان سرپرست خانوار در حوزه حرفه‌آموزی تأکید کرد و افزود: «ایجاد بستر آموزش‌های مهارتی برای زنان سرپرست خانوار از اقدامات کلیدی است که می‌توان با بهره‌گیری از ظرفیت این مجتمع پیگیری کرد.»
عالیشاه در پایان خاطرنشان کرد که اصلاح امور اجتماعی و فرهنگی نیازمند فعالیت رقابتی و پیش‌برنده میان نهادهای متولی است و هر دستگاه باید به‌صورت جهادی و انقلابی برای حل مشکلات اجتماعی اقدام کند.

انتهای پیام/