به گزارش آوای خزر، آسوشیتدپرس خبر داد جیمی کارتر رئیس‌جمهور اسبق آمریکا اول اکتبر با ورود به ۹۶ سالگی، عنوان مسن‌ترین رئیس‌جمهور آمریکا را در بین ۴۴ رئیس‌جمهور ایالات متحده از آن خود کرد.

 

جیمی کارتر تولد خود را به همراه همسرش روزالین در خانه‌اش در ایالت جورجیا جشن گرفت.

 

کارتر که به اعتقاد کارشناسان، پیروزی انقلاب اسلامی و ناتوانی‌اش در تعامل با حادثه لانه جاسوسی سبب تک‌دوره‌ای شدن ریاست‌جمهوری‌اش شد، بعد از شیوع ویروس کرونا فعالیت‌های خود را به شدت محدود کرده است.

 

او پیش از این نیز در سال ۲۰۱۵ موفق شد سرطان را شکست دهد و هم‌اکنون از طریق مرکز خود فعالیت‌هایی در زمینه بهداشت و حقوق بشر در سطح جهان انجام می‌دهد.

 

کارتر در ویدئوی تبلیغاتی‌ خود از جو بایدن که هنگام پیروزی‌ در اتنخابات ریاست جمهوری سال ۱۹۷۶ یکی از فعالان جوان حزب دموکرات محسوب می‌شد حمایت کرد و ازمردم هم خواست از او حمایت کنند.

انتهای پیام/۱۰۰۵