به گزارش آوای خزر، ژاپنی‌ها قرن‌هاست که سرکه سیب را در برنامه صبحانه‌شان گنجانده‌اند. محققان معتقدند استفاده از سرکه سیب به این شیوه فواید طولانی‌مدتی برای سلامت دارد. می‌توان برای بهره‌مندی از فواید سرکه سیب، از آن همراه با آب، افزودن به اسموتی‌ها و مواد خوراکی صبحانه استفاده کرد.

سرکه سیب از سیب تخمیرشده که رشد باکتری‌ها در آن بیشتر است، تولید می‌شود. باکتری‌ها الکل موجود در سرکه سیب را به اسیداستیک تبدیل می‌کنند. زمانی که تمام الکل از بین رود، ترکیب بدست‌آمده سرکه سیب خواهد بود.

دانشمندان نشان داده‌اند که همراه با رژیم کم‌کالری و ورزش منظم، سرکه سیب می‌تواند به کاهش وزن کمک کند.

افزودن فقط چند قاشق چای‌خوری سرکه سیب به رژیم غذایی می‌تواند در کاهش وزن مؤثر باشد./مهر

انتهای پیام/۱۰۰۵