به گزارش آوای خزر، نان پنجه‌کش، نان محلی منطقه سوادکوه است که در بیشتر روستاهای این شهرستان پخت می‌شود.
در روستاهایی که نانوایی ندارند، زنان خانه خودشان نان می‌پزند.

پخت نان به ویژه در ماه‌های سرد سال برای روستاهایی که از نعمت گاز برخوردار نیستند و یا نانوایی ندارند، سختی‌های خاص خود را دارد، از هزینه بالای آرد سهمیه‌ای و بعضا دست نیافتن به آرد و کیفیت پایین آن تا تهیه هیزم.

پخت نان پنجه‌کش که توسط بانوان روستایی و با سرپنجه هنرمند آنها پخت می‌شود، طرفداران بسیاری دارد.

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش

نان پنجه کش