عبدالرضا بابایی صبح امروز در گفتگو با خبرنگار آوای خزر، اشاره‌ای به بازدید خود و اعضای شورای تامین، مدیران ادارات جهاد کشاورزی، منابع طبیعی و آبخیزداری و محیط زیست شهرستان نکا در خصوص ساخت و ساز‌های غیر مجاز منطقه کلنگا، نیل‌کوه و شریف‎سر در هزار جریب داشت.

او ادامه داد: جنگل‌ها و منابع طبیعی استان قدمت بسیار بالایی دارند و ثروت عظیم ملی محسوب می‌شوند، اما همواره مورد تعرض و دست‌اندازی سوداگران و سودجویان قرار می‌گیرند لذا پیشگیری و مبارزه با این پدیده‌های مجرمانه در طبیعت همواره از دغدغه‌های مقام معظم رهبری بوده است.

نماینده عالی دولت با بیان اینکه در دولت سیزدهم نیز تاکید بسیاری بر حفظ و حراست از حقوق عامه و اراضی ملی مطرح شده و در حال پیگیری است، اظهار داشت: به عنوان مدیر اجرایی با استفاده از تمام ظرفیت‌های قانونی، هماهنگی با دستگاه‌های مرتبط، ظرفیت نخبگان، مردم و فعال در عرصه‌های منابع طبیعی و محیط زیست با پدیده‌های شوم برخورد می‌کنیم.
 
نظارت بر عرصه‌های طبیعی و ملی در نکا تشدید شد
بابایی با اشاره به اقدامات مطالعاتی و تحقیقاتی در زمینه ساخت و ساز‌های غیرمجاز و تعرض به عرصه‌های ملی و طبیعی، گفت: در بازدیدی که از منطقه “کلنگا” در هزارجریب نکا داشتیم؛ مناطقی را مشاهده کردیم که مورد تعرض واقع شده و ساخت و ساز‌هایی در آن انجام و یا در حال انجام بوده است.

او با اشاره به تشدید نظارت‌ها با هدف صیانت از منابع طبیعی و ملی بیان کرد: دستوراتی در خصوص جلوگیری از ادامه این روند و برخورد قانونی و در صورت لزوم تخریب در عرصه‌های ساخت و ساز را صادر و روئسای دستگاه‌های مربوطه را ملزم کردیم که تمامی عرصه‌های تحت نظارات را با دقت بیشتری رصد کنند و با کوچکترین موارد در این حوزه برخورد شود.

 

انتهای پیام/۱۰۰۰/سعید منصوری