نگران ریحانه پارساها باشیم

به گزارش آوای خزر، فرزاد جهان بین معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد در اینستاگرام خود نوشت،مدتها بود که می خواستم مطلبی در مورد ریحانه پارساها بنویسم. به دلایل مختلف نمی شد. این دو سه روز از خبر مرگ خانم نامداری متاسف شدم.

دو نکته عرض می کنم:
یک:
شهرت با خود تبعاتی دارد. روزی دختری به نام آزاده از شبکه تلویزیونی کرمانشاه می آید صدا و سیمای ملی و یکهو در مقابل میلیونها بیننده قرار می گیرد.
روز دیگر دختری به نام ریحانه، در سریالی به نام پدر گل می کند و تا دیروز که افراد محله شان هم او را نمی شناختند شهرت ملی پیدا می کند.
از یک طرف، گردشی را نشان می دهد که افراد می توانند فرصت درخشش بیابند اما آیا پیوست فرهنگی برای این شهرت داریم. آیا برنامه ای برای مراقبت پدرانه از این دختران و پسران در مقابل تندبادهای ناشی از شهرت داریم؟
اما دو؛
اگر فردی اشتباه کردباید او را راند؟

انتهای پیام/1005

برچسبها :

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *