به گزارش آوای خزر، پارک جی سونگ، بازیکن سابق منچستریونایتد که حالا ۴۰ ساله شده درخواست کرده شعاری که برای او در اولدترافورد خوانده می‌شود را به دلیل استفاده از عباراتی چون «خوردن گوشت سگ» نخوانند زیرا فرهنگ آن‌ها تغییر کرده و این عبارت در کره توهین آمیز تلقی می‌شود. آن‌ها اخیرا هنگامی که ولورهمپتون با هوانگ هی چان، قرارداد امضا کرد، ‌از این شعار استفاده کرده‌اند.

پارک در یک پادکست گفت: واقعا شرمنده‌ام. می‌دانم که هواداران منچستر قصد بی‌احترامی ندارند اما باید به آن‌ها یاد بدهم که از به کار بردن «خوردن گوشت سگ» جلوگیری کنند زیرا این عبارت این روزها یک عبارت توهین‌آمیز برای مردم کره است. این عبارات مردم کره را ناراحت می‌کند و من برای بازیکنان جوانی که این عبارات را می‌شنوند ناراحتم.

او در ادامه گفته: اوضاع در کره تغییر کرده است. درست است که قبلا گوشت سگ می‌خوردیم اما این روزها نسل جوان کاملا از آن دوری می‌کنند. فرهنگ ما تغییر کرده و از هواداران خواهش می‌کنم آن را نخوانند. این شعار باعث ناراحتی کره‌ای‌ها می‌شود.

 

انتهای پیام/۱۰۰۵