به گزارش آوای خزر، سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت کره جنوبی تحت فشارهای آمریکا اقدام به بلوکه کردن دارایی‌های ملت ایران کرده که این کار مایه تعجب و تأسف است که دولت یک کشور مستقل تحت تأثیر یک کشور دیگر اقدام به چنین کاری کند. 

وی افزود: بلوکه کردن دارایی‌های ایران توسط کره جمهوری، پررویی این کشور را نشان می‌دهد که به هیچ‌یک از اصول حقوقی و اخلاقی پایبند نیست و حقوق ملتی را به خاطر فشار یک دولت زورگو زیرپا می‌گذارد. 

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ما باید تمام توان خود را برای آزادسازی دارایی‌هایمان به ویژه در کره جنوبی به کار گیریم و از هیچ تلاشی در این زمینه فروگذار نکنیم. 

قاضی‌زاده خاطرنشان کرد: وزارت امور خارجه باید با دیپلماسی فعال و هوشمندانه تمام تلاش خود را برای استیفای حقوق ملت ایران در آزادسازی‌های بلوکه شده کشورمان در کره جنوبی تا حصول نتیجه به کار گیرد. 

وی افزود: تنها از طریق دیپلماسی فعال و انقلابی است که می‌توان حقوق ملت ایران را در عرصه جهانی پیگیری کرد و نگذاشت که دیگران به حقوق کشورمان تعرضی داشته باشند و در مقابل دیپلماسی منفعلانه موجب طغیان بیشتر طرف مقابل و به ویژه دشمنانان می‌شود.

انتهای پیام/۱۰۰۵