به گزارش آوای خزر، به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد، محمد هادی‌زاده با بیان اینکه گلخانه فرصتی برای رشد گیاهان در تمام طول سال و حتی در شرایط سخت را برای گیاهان فراهم می‌کند، گفت: پیش بینی می‌شود امسال ۴۵ میلیون و ۲۵۰ هزار و ۶۷۰ شاخه، اصله و گلدان انواع گل و گیاه زینتی گلخانه‌ای شامل گیاهان آپارتمانی، گل شاخه بریده، گل‌های فصلی و درخت و درختچه‌های زینتی در این شهرستان تولید و به بازار عرضه شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد افزود: این میزان تولید در فضای گلخانه‌ای ۸۰۰ هزار مترمربع در مناطق مختلف تحت پوشش مراکز سه گانه جهاد کشاورزی این شهرستان انجام می‌شود.

به گفته هادی‌زاده میزان تولید انواع گل و گیاهان گلخانه‌ای شامل ۳۱ میلیون و ۵۰۰ هزار و ۴۰۰ گلدان گیاهان آپارتمانی، ۹ میلیون و ۲۵۰ هزار و ۱۵۰ گل شاخه بریده، ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار و ۱۲۰ اصله درختچه‌های زینتی و بوته گل‌های فصلی است.

وی با اشاره به اینکه گلخانه در شرایط آب و هوایی نامناسب در مناطق بیش از حد گرم، سرد یا مرطوب می‌تواند کمک بزرگی به بهره بردار برای رشد محصولات دلخواهشان کند، گفت: گلخانه می‌تواند شرایط محیطی بهینه را به بهترین صورت برای گیاهان فراهم و کمترین تلفات را ایجاد کند و به یکی از سودآور‌ترین بخش‌های کشاورزی تبدیل شود.

انتهای پیام/