آرمیتا منصوری-آوای خزر: سرهنگ “سید محسن جعفری” گفت: ماموران انتظامی کلانتری و پاسگاه‌ها و یگان امداد استان در راستای ارتقاء امنیت اجتماعی با انجام طرح‌های عملیاتی و هدفمند در سه ماهه سوم سال جاری موفق به کشف بیش از ۴۷۰ کیلوگرم انواع موادمخدر شدند.

سرهنگ جعفری در ادامه بیان داشت: با تلاش شبانه روزی ماموران انتظامی در حوزه پلیس پیشگیری استان شاهد افزایش ۱۰ درصدی کشفیات انواع مواد مخدر در این مدت بوده ایم.

وی ادامه داد: طی این مدت ۲ هزار و ۱۶۷ نفر توسط ماموران انتظامی سطح استان در ارتباط با قاچاق، حمل، نگهداری و توزیع مواد مخدر دستگیر شدند که از این تعداد ۲۴ نفر قاچاقچی مواد مخدر، ۸۱۳ نفر خرده فروش مواد مخدر و مابقی آن معتادان متجاهر بوده اند.

رئیس پلیس پیشگیری استان مازندران در پایان با اشاره به اینکه پلیس با عزم جدی برخورد با قاچاقچیان و خرده فروشان را در برنامه کاری خود دارد از مردم خواست که از طریق شماره تلفن ۱۱۰ همکاری بیشتری با پلیس داشته باشند.

انتهای پیام/۱۰۰۰