به گزارش آوای خزر، سرهنگ مهدی خادمی  در باره جزئیات این خبر، گفت: به منظور جلوگیری از ورود و عرضه انواع کالا‌های خارجی در راستای حمایت از تولیدات داخلی، طرح مقابله با قاچاق کالا و ارز در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت.

فرمانده انتظامی شهرستان سوادکوه، افزود: در اجرای این طرح ماموران پلیس آگاهی و یگان امداد این فرماندهی با تقویت گشت‌های انتظامی موفق به شناسایی یک خودروی حامل وسایل سرمایشی در محور ورودی این شهرستان شدند.

سرهنگ خادمی، تصریح کرد: ماموران خودروی مورد نظر را متوقف و در بازرسی از آن ۶ دستگاه اسپیلت فاقد مجوز گمرکی و حمل و توزیع کشف کردند.

وی ارزش کالای قاچاق کشف شده را برابر نظر کارشناسان بالغ بر ۳۶۰ میلیون ریال عنوان کرد و اظهار داشت: کالای کشف شده به سازمان اموال تملیکی استان تحویل و متهم نیز پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.

انتهای پیام/۱۰۰۰