به گزارش آوای خزر، براساس آن چه مرکز آمار در رابطه با متوسط نرخ اقلام خوارکی مناطق شهری در آذر ماه اعلام کرده است، گوجه فرنگی با ۱۷۱ درصد بیشترین افزایش نرخ را به خود اختصاص داده است.

saderatgoje.jpg

این در حالی است که نرخ هر کیلوگرم گوجه فرنگی در آذر ماه به طور متوسط ۵۲۰۰ تومان بوده که نسبت به متوسط آبان حدود ۱۳۰۰ تومان افزایش دارد. حداقل و حداکثر نرخ این کالا ۸۳۰۰ و ۱۴۱۰۰ تومان اعلام شده است. همچنین پیاز ۲۴.۶ درصد و خیار با ۱۴ درصد بعد از بیشترین افزایش نرخ را نسبت به آبان ماه داشته‌اند.
اما در آذرماه پرتقال داخلی ۶.۸ درصد، گوشت گاو یا گوساله ۳.۷ درصد و رب گوجه فرنگی ۳.۴ درصد نسبت به ماه قبل کاهش نرخ دارد.
در بین خوارکی‌ها برنج با ۴۶.۲ درصد، گوجه فرنگی ۱۰۶.۸، گوشت گوسفندی ۴۳.۷، خیار با ۵۴.۵ و پیاز با ۵۲.۲ درصد بالاترین افزایش نرخ را نسبت به آذر ماه سال گذشته در بین اقلام خوارکی دارند.
این در حالی است که تخم‌مرغ در این فاصله ۹ درصد، سیب ۱۳.۵ درصد و گوجه فرنگی ۴.۹ درصد ارزان شده است.
مرکز آمار اخیرا نرخ تورم در آذرماه رانیز اعلام کرده بود که نشان داد با وجود کاهش ۱.۱ درصدی تورم سالانه و ثبت آن در ۴۰ درصد، تورم نقطه به نقطه با رشد همراه و به ۲۷.۸ درصد رسیده است.

متوسط تغییر نرخ اقلام خوراکی در آذرماه

gojejadval.jpg

انتهای پیام/۲۰۰۰