به گزارش آوای خزر، وقتی در فرایند آماده‌کردن نان، به آرد آب اضافه می‌کنند، مولکول‌های سخت نشاسته تبدیل به ماده‌ای شبیه ژل می‌شود و به نان بافت پف‌داری می‌دهد.

وقتی نان سرد می‌شود، آب از نشاسته بیرون می‌رود و چیزی که باقی می‌ماند مولکول‌های سخت نشاسته است که به نان مزه‌ای خشک و ترد می‌دهد. در ادامه به نکاتی در این باره اشاره می‌کنیم:

۱- بهترین کار این است که همان روزی که باگت را خریدید از آن استفاده کنید.

۲- نان‌هارا در فویل آلومینیومی قرار دهید. اگر می‌خواهید نان‌ها را فریز کنید، باید قبل از فریز آنها را تکه‌تکه کنید.

نکته: مهم است که نان باگت، سرد یا هم‌دمای اتاق باشد. اگر نان گرم را در فویل آلومینیومی بگذارید، بخارش را به دام می‌اندازد و نان سریع‌تر بیات خواهد شد.

۳- برای نگهداری طولانی‌مدت نان ابتدا بگذارید نان کاملا سرد شود. سپس آن را در کیسه تمیز قرار دهید و داخل فریزر بگذارید. موقع انجام این کار، تا جایی که می‌شود کیسه را از هوا خالی کنید.

۴- اگر نان‌تان را به صورت قرص کامل فریز می‌کنید، برای آب‌کردن یخش آن را چهار تا پنج ساعت در دمای اتاق بگذارید./خراسان