دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۷۰۱۳
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۶

کدام علائم کرونا ماندگار نیست؟

مدیر کل حوزه ریاست سازمان نظام پزشکی کشور با اشاره به از دست دادن حس بویایی و چشایی در ابتلا به کرونا گفت: این علائم معمولا در مراحل اولیه بیماری نمود پیدا می‌کند، این علائم خوش خیم است و ماندگار نیست.

به گزارش آوای خزر، بابک پورقلیچ مدیرکل حوزه ریاست سازمان نظام پزشکی کشور با اشاره به از دست دادن حس بویایی و چشایی در ابتلا به کرونا گفت: این علائم معمولا در مراحل اولیه بیماری نمود پیدا می‌کند . این علائم خوش خیم است و ماندگار نیست. بیماران حتما با پزشک مشورت کنند. از دست رفتم حس بویایی و چشایی از علائم کوتاه مدت کرونا است و طی دو تا سه هفته از بین می رود اما اگر ادامه دار باشد باید از موادی که عصب بویایی را تحریک می کند استفاده کرد.

وی با تاکید بر الزام قرنطینه دوهفتگی بیماران کرونایی در منزل اظهار داشت: عموما تمام افرادی که تشخیص اولیه کرونا را داشته اند یعنی با پزشک مشورت کردند و با استفاده از مشاوره سامانه های تشخیص کرونا متوجه شدند به احتمال زیاد به کرونا مبتلا هستند باید 14 روز در خانه بمانند.

پورقلیچ درباره افرادی که علائم شدید کووید 19 دارند اظهار داشت: مدت قرنطینه بستگی به شدت بیماری دارد. برخی مجبورند به واسطه این بیماری در بیمارستان بستری شوند و بهبود دیرتری داشته باشند. این افراد باید یک یا دو هفته بیشتر از افراد دیگر در قرنطینه بمانند ولی چون بیش از 80 درصد افراد بی علامت یا با علامت کم و متوسط هستند همان دو هفته قرنطینه کفایت می کند./ فارس

 
نظرات شما