به گزارش آوای خزر، سرهنگ “رضا دولتشاهی” با اعلام این خبر اظهار داشت: ساعت ۹:۳۰ صبح امروز در پی اعلام مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک فقره تصادف در محور “هندیجان – دیلم” بلافاصله مأموران پلیس راه و نیروهای امدادی به محل حادثه اعزام شدند.
سرهنگ دولتشاهی تصریح کرد: در این حادثه، یک دستگاه پژو تاکسی با سواری پراید برخورد کرد که متاسفانه ۳ نفر بر اثر شدت جراحات وارده جان خود را از دست داده و یک نفر نیز به علت مصدومیت توسط نیروهای امدادی به بیمارستان منتقل شد.
رئیس پلیس راه استان خوزستان با بیان اینکه کارشناسان پلیس راه علت حادثه را انحراف به چپ خودرو پژو اعلام کردند، به رانندگان توصیه کرد: از عجله و شتاب حین رانندگی خودداری و برای حفظ سلامتی خود و همسفران به قوانین رانندگی احترام بگذارند و با رعایت سرعت مطمئنه از ایجاد چنین حوادث ناگوار پیشگیری کنند./پایگاه خبری پلیس ایران
انتهای پیام/۱۰۰۰