دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۱۹۳۰
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۲
پیرو دغدغه‌مندی نماینده ولی فقیه در مازندران صورت گرفت؛

استاندار مازندران: گشایش خط تجارت دریایی مرکبات مازندران

استاندار مازندران: گشایش خط تجارت دریایی مرکبات مازندران
نماینده عالی دولت در مازندران با اشاره به دغدغه‌مندی نماینده ولی فقیه در این استان از مشکلات بازار داخلی و صادرات مرکبات با توجه به افزایش تولید در سالجاری، اعلام کرد که پیرو همین مسئله، با اقداماتی که از قبل صورت گرفت؛ خط تجاری و توسعه صادرات مرکبات مازندران از مسیر دریا محقق و نخستین محموله آن نیز به روسیه ارسال شد.
آوای خزرآزاده بابانژاد: یکی از مهمترین رویداد‌های مهم هفته گذشته در مازندران، "رونمایی از سند الگوی کشت" در استان بود که با حضور میرسامان پیشوایی رییس سازمان ملی بهره‌وری رقم خورد.
 
استاندار مازندران با مهم توصیف کردن این سند در نشست خبری ۲۹ دی‌ماه، گریزی هم به نظام‌مسائل و مشکلات فعلی در حوزه صادرات محصولات کشاورزی زد و عنوان داشت که "این ایام خیلی از دلسوزان، مردم و مسوولان نسبت به افزایش تولید مرکبات از یک‎سو و قیمت پایین آن و همچنین همچنین نبود زیرساخت‌های لازم صادراتی و ذخیره‌سازی یا فرآوری مرکبات، گلایه داشتند".

او ادامه داد: "به ویژه نماینده، ولی فقیه در مازندران و امام جمعه مرکز استان با نگرانی‌هایی که از سوی کشاورزان به ایشان منعکس شد، در نماز جمعه هفته گذشته (۲۳ دی‌ماه) خطاب به وزیر جهاد کشاورزی مسائلی را مطرح کردند".

بنا بر گزارش خبرنگار ما، آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی امام جمعه ساری و نماینده، ولی فقیه در مازندران، در نماز جمعه دو هفته پیش گفته بود که گرچه در شهر جیرفت استان کرمان جشنواره مرکبات برگزار شده، اما در این سوی کشور، با توجه به قیمت پایین مرکبات در مازندران و باقی‌ماندن محصولات روی دست کشاورزان، باید سوگواره مرکبات را در این استان برگزار کنیم.

محمدی لائینی همچنین از عملکرد و مدیریت دولت که باید بستر مناسبی برای خرید، ذخیره‌سازی و صادرات مرکبات مازندران به ۱۵ کشور همسایه را فراهم می‌کرد؛ انتقاد کرد و خواستار اتخاذ تصمیمات جدی و عاجل شد.

استاندار مازندران نیز به خبرنگاران اعلام کرد که پیرو این درخواست آیت‌الله لائینی نماینده ولی‌فقیه در استان، اولاً وزیر جهاد کشاورزی یکی از معاونان خود را به مازندران فرستادند و حضوراً محضر ایشان حاضر شدند و ما نیز اقداماتی که در استان انجام گرفت را گزارش دادیم.

او با یادآوری اینکه زیرساخت‌های صادراتی در مازندران معیوب است و سه بندر امیرآباد، نوشهر و فریدونکنار در استان داریم، اما سال‌های سال استفاده قابل قبولی از آن‌ها نشده است، اما این را هم گفت که با روی کار آمدن دولت سیزدهم و تعامل بیشتر با کشور‌های حوزه خزر، رویکرد جدیدی در تجارت دریایی با کشور‌های همسایه اتفاق افتاد.

استاندار مازندران از آغاز صادرات مرکبات برای نخستین‌بار از طریق کشتی‌های مستقر در بندر امیرآباد خبرداد که روز ۲۹ دی نخستین محموله آن به میزان ۱۰ کانتینر به حجم ۲۲۰ تن به مقصد روسیه بارگیری و ارسال شده است.

حسینی‌پور این را هم گفت که ۵۰ هزار تن مرکبات توسط سورتینگ‌ها آماده صادرات شده و بقیه نیز در حال آماده‌سازی است تا در این مرحله، هر هفته ۱۰ کانتینر به کشور‌های حاشیه خزر صادر شود.

او با اعلام اینکه ۹۰۰ هزار دلار هزینه بسته‌بندی و آماده‌سازی مرکبات شده است، گفت که یک میلیون سبد به ارزش ۸۰ میلیارد تومان از دو ماه پیش جهت جمع‌آوری مرکبات بین باغداران توزیع شده است.
 
خط تجارت دریایی مرکبات مازندران گشایش یافت
استاندار مازندران با بیان اینکه باید استاندارد‌های لازم در صادرات رعایت شود و نمی‌توانیم مرکبات را فله‌ای بفروشیم، زیرا هزینه‌های زیادی صرف تولید آن شده است، تصریح کرد که براساس ذائقه و درخواست خریداران، مرکبات در اوزان ۳۰۰ و ۴۰۰ گرم با بسته‌بندی مناسب، برای صادرات آماده می‌شوند.

حسینی‌پور اعلام کرد که "سفارش دادیم تا دو کشتی کانتینردار (یخچالدار) برای صادرات بسازند و بخش خصوصی نیز یکی دو کشتی کانتینردار خریداری کند، سرمایه‌گذار آن را هم داریم و به دنبال کشتی مناسب است".

او اظهار داشت که با باز شدن خط تجاری و توسعه صادرات، مازندران در مسیر مهم تجارت دریایی از مسیر گمرکات همین استان قرار گرفته است چه اینکه پیش از این محصولات ما از سایر گمرکات ارسال می‌شد و نامی از مازندران در صادرات مرکبات نداشتیم.

استاندار مازندران گفت که در بخش مالیاتی نیز، عایدات حاصل از صادرات به نفع استان است و علاوه بر آن چند فرصت شغلی جدید در منطقه ایجاد می‌شود.

حسینی‌پور که ۲۸ مهرماه امسال، در نشست فعالان اقتصادی بخش کشاورزی مازندران با سید جواد ساداتی‌نژاد وزیر جهاد کشاورزی، همه اختیارات وزیر جهاد به او تفویض اختیار شده است، مصمم است که روند صادرات از مسیر دریا با قدرت دنبال شود و مازندران در راهگذر شمال – جنوب با استفاده از بندر استراتژیک امیرآباد و سایر بنادر استان، به قطب مهم صادراتی کشور و منطقه تبدیل شود.

انتهای پیام/۱۰۰۱/
خبرنگار: آزاده بابانژاد
مطالب مرتبط
نظرات شما