دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۴۹۶۴
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۴۰۳ - ۰۰:۳۰

خواب ضعیف در دهه ۴۰ با پیری سریعتر مغز در آینده مرتبط است

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که خواب بی‌کیفیت در دهه ۴۰ زندگی می‌تواند سرعت پیری مغز را افزایش دهد، به طوری که سن مغز افراد تا دهه ۵۰ زندگی، ۱.۶ تا ۲.۶ سال بیشتر از کسانی خواهد بود که خواب باکیفیتی دارند. این پژوهش که در مجله نورولوژی و توسط محققان دانشگاه کالیفرنیا، سانفرانسیسکو (UCSF) منتشر شده، بر تاثیر خواب بر سلامت مغز در بلندمدت تاکید کرده و توصیه می‌کند افراد در سنین میانسالی به مشکلات خواب خود رسیدگی کنند تا از عملکردهای شناختی خود محافظت کنند.

264563_198.jpg

به گزارش آوای خزر به نقل از هلت لاین، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که خواب بی‌کیفیت در دهه ۴۰ زندگی می‌تواند سرعت پیری مغز را افزایش دهد، به طوری که سن مغز افراد تا دهه ۵۰ زندگی، ۱.۶ تا ۲.۶ سال بیشتر از کسانی خواهد بود که خواب باکیفیتی دارند. این پژوهش که در مجله نورولوژی و توسط محققان دانشگاه کالیفرنیا، سانفرانسیسکو (UCSF) منتشر شده، بر تاثیر خواب بر سلامت مغز در بلندمدت تاکید کرده و توصیه می‌کند افراد در سنین میانسالی به مشکلات خواب خود رسیدگی کنند تا از عملکردهای شناختی خود محافظت کنند.

در این مطالعه، محققان از ۵۸۹ فرد بزرگسال درباره مشکلات خواب مانند سختی در به خواب رفتن، بیدار شدن‌های مکرر در طول شب، و بیدار شدن زودتر از موعد سوال کردند. سپس این افراد براساس تعداد ویژگی‌های خواب بی‌کیفیت به سه گروه تقسیم شدند و حدود یک دهه بعد، با استفاده از اسکن MRI، سن مغزی آن‌ها بررسی شد. یافته‌ها نشان داد که افرادی که مشکلات خواب بیشتری داشتند، سن مغز بالاتری نسبت به دیگران داشتند. این مطالعه از این ایده پشتیبانی می‌کند که خواب باکیفیت می‌تواند خطر زوال عقل را کاهش دهد، عملکرد مغز را بهبود بخشد، و التهاب بدن را کاهش دهد.

برای بهبود کیفیت خواب، کارشناسان توصیه می‌کنند که برنامه خواب منظمی داشته باشید، از مصرف کافئین و الکل پیش از خواب پرهیز کنید، استفاده از دستگاه‌های الکترونیکی را یک ساعت پیش از خواب متوقف کنید، و محیط خواب خود را خنک و تاریک نگه دارید. در صورت تداوم مشکلات خواب، مشورت با متخصصان بهداشت توصیه می‌شود. به طور کلی، خواب باکیفیت یکی از عوامل کلیدی در حفظ سلامت جسمی و شناختی در تمام سنین است.

انتهای پیام/
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار