• home-ava
  • kartabl2
  • klogin
  • news
  • npanel
  • searchpost
  • video-gallery
  • آمار
  • آوای خزر
  • به روز رسانی
  • پایش خبر
  • پرینت
  • تماس با ما
  • ثبت خبر
  • جستجو
  • درباره ما
  • شهروند خبرنگار
  • گالری
  • گالری تصاویر
  • گالری ویدیو
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
  • جستجو پیشرفته
  • آرشیو روزنامه
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
  • جستجو پیشرفته
  • آرشیو روزنامه
شهروند خبر نگار
Facebook Twitter Youtube Eaparat Whatsapp Eeitaa
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • ورزشی
  • اقتصادی
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • آرشیو اخبار
  • گالری ویدیو
  • گالری تصاویر
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • ورزشی
  • اقتصادی
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • آرشیو اخبار
  • گالری ویدیو
  • گالری تصاویر
  • کد خبر : 18141
  • تاریخ انتشار : 18 / 03 / 1398
  • زمان انتشار : 01:05
https://avayekhazar.ir/?p=18141

طرز تهیه سس پرتغال

سس پرتقال یکی از سس‌های خاصی است که هم برای غذا کاربرد دارد و هم برای کیک. ما امروز تصمیم گرفتیم که سس پرتقال مخصوص غذا را آموزش دهیم. برای طرز تهیه این سس هم می‌توانید از پرتقال استفاده کنید و هم از نارنج. این دو میوه معمولا در اواخر پاییز و زمستان موجود است به همین دلیل توصیه می‌شود که اگر می‌خواهید این سس خوشمزه را تهیه کنید بهتر است در زمانی که این میوه‌ها در دسترس هستند تهیه شوند. پرتقال میوه‌ای از خانواده مرکبات است. پرتقال در واقع یک میوه پیوندی ست که از ترکیب دو میوه نارنگی و پومیلو به وجود آمده است. ریشه پرتقال در واقع مربوط به جنوب شرقی آسیا و کشور‌های چین و هند می‌باشد. نوع ایرانی پرتقال که در ابتدا ایتالیایی‌ها از قرن ۱۱ میلادی در جنوب اروپا شروع به کشت آن کردند تلخ بود و این میوه‌ها در قرن ۱۵ جای خود را پرتقال‌هایی دادند که پرتغالی‌ها از هند وارد کرده و شروع به کشت آن کرده بودند. خواص پرتقال بخصوص در تصفیه خون و بسیاری از بیماری‌ها مفید است. ویتامین C. یکی از عوامل مهم مهارکننده سرطان است که پرتقال منبع این ویتامین محسوب می‌شود. پوست سفید پرتقال و ورقه‌های نازک بین قسمت‌های داخل پرتقال بهترین دارو برای کاهش کلسترول خون است. پرتقال گرچه اسیدی است، ولی خاصی قلیایی به بدن می‌دهد و برای کسانیکه گوشت زیاد مصرف می‌کنند و بدنشان اسیدی شده است مفید است. برای استفاده بیشتر از مواد غذای پرتقال بهتر است که پوست زرد رنگ آنرا بگیرید و با پوست سفید و پره‌های داخل آن بخورید، زیرا در پوست سفید آن مواد معدنی زیادی وجود دارد که اثر اسید موجود در پرتقال را خنثی می‌کند. «ویتامین C» به افزایش جذب آهن در رژیم غذایی کمک می‌کند. خصوصاً در افراد گیاهخوار افزایش مصرف غذا‌های غنی از «ویتامین C» از قبیل: مرکبات، برای کاهش خطر ابتلا به کمبود آهن که سبب کم خونی می‌شود، ضروری است. از انواع دیگر سس‌ها می‌توان به سس باربیکیو، سس تند، سس فرانسوی و سس گوشت اشاره کرد.

 

طرز تهیه سس پرتغال

مواد لازم

کره: ۱۰۰ گرم
آب پرتقال: ۱ لیوان
آب گوشت: نصف لیوان
شکر: ۶ قاشق غذاخوری
آرد گندم: ۱ قاشق غذاخوری
رنده پوست پرتقال: ۱ قاشق چایخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم

مراحل پخت

ابتدا کره را در ظرفی روی گاز آب کنید.

پس از ذوب شدن کره، آرد را به آن اضافه کرده و مقداری تفت دهید تا طلایی شود.

سپس آب گوشت و آب پرتقال یا نارنج را کم کم در آرد بریزید و هم بزنید.

مراقب باشید که آرد گلوله گلوله نشود.

در نهایت نمک، فلفل، پوست پرتقال و شکر را به سس بیفزاید.

سس که غلیظ شد آن را از روی گاز بردارید و اجازه دهید خنک شود.

سس شما آماده سرو است.

منبع: غذالند

انتهای پیام/1000

 

ارسال نظر

برچسبها :

  • آخرین اخبار
  • دیدار چهره‌به‌چهره مسئولان قضایی مازندران با بیش از ۲۵۰ مراجعه‌کننده
  • حضور پرشور دانش‌آموزان ساروی در راهپیمایی ۱۳ آبان؛ همصدایی نسل آینده با مردم انقلابی
  • فضای مجازی جولانگاه کلاهبرداران نخواهد بود
  • دوران فرار مالیاتی پزشکان و طلافروشان در استان تمام شد
  • وفاق مدیریتی در چهاردانگه؛ تشکیل کارگروه حوزه آب کشاورزی با اعتبار ۵۰ میلیارد تومانی
  • «اهالی قلم شمال»؛ ترکیبی از فرهنگیان جوان با اهدافی انسان‌دوستانه
  • پاسخ شهردار ساری به ۳۱ سوال یک عضو شورا
  • ۱۳ آبان‌ماه؛ نمادی از صلابت حسینی و روحیه فاطمی
  • افتتاح پروژه‌های بزرگ عمرانی ساری تا پایان سال
  • انتقاد استاندار مازندران از ایجاد ۲ شهرک صنعتی در میاندورود
  • پربازدیدترین ها
  • پر بحث ترین ها
دیدار چهره‌به‌چهره مسئولان قضایی مازندران با بیش از ۲۵۰ مراجعه‌کننده

دیدار چهره‌به‌چهره مسئولان قضایی مازندران با بیش از ۲۵۰ مراجعه‌کننده

سعید منصوری
//
حضور پرشور دانش‌آموزان ساروی در راهپیمایی ۱۳ آبان؛ همصدایی نسل آینده با مردم انقلابی

حضور پرشور دانش‌آموزان ساروی در راهپیمایی ۱۳ آبان؛ همصدایی نسل آینده با مردم انقلابی

سعید منصوری
//
فضای مجازی جولانگاه کلاهبرداران نخواهد بود

فضای مجازی جولانگاه کلاهبرداران نخواهد بود

سعید منصوری
//
دوران فرار مالیاتی پزشکان و طلافروشان در استان تمام شد

دوران فرار مالیاتی پزشکان و طلافروشان در استان تمام شد

سعید منصوری
//
وفاق مدیریتی در چهاردانگه؛ تشکیل کارگروه حوزه آب کشاورزی با اعتبار ۵۰ میلیارد تومانی

وفاق مدیریتی در چهاردانگه؛ تشکیل کارگروه حوزه آب کشاورزی با اعتبار ۵۰ میلیارد تومانی

سعید منصوری
//
«اهالی قلم شمال»؛ ترکیبی از فرهنگیان جوان با اهدافی انسان‌دوستانه

«اهالی قلم شمال»؛ ترکیبی از فرهنگیان جوان با اهدافی انسان‌دوستانه

سعید منصوری
//
  • مطالب مر تبط

برنامه تامین مالی رشد اقتصادی هدف برنامه هفتم نهایی شد

تأکید معاون توسعه استانداری مازندران بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای تحقق سیاست‌های جمعیتی

احتمال وقوع سیلاب یخچالی در دماوند و آتش‌سوزی در جنگل‌های مازندران

خانم انصاری فقط نشسته و نگاه می‌کند؛ رئیس سازمان محیط زیست کشور بی‌عرضه است

«وداع ساری با شهدای مظلوم تجاوز صهیونیستی»

دیدگاهتان را بنویسید! لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایت آوای خزر از سال ۹۴ فعالیت خود را بطور رسمی آغاز کرده است. آوای خزر یک پایگاه خبری مستقل و بومی‌نگر است که با رویکردی حرفه‌ای،تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌های استان مازندران و شمال کشور را پوشش می‌دهد. ما با تکیه بر دقت، صداقت و سرعت، تلاش می‌کنیم تا پل ارتباطی میان مردم و رویدادهای مهم اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی باشیم. رسالت ما آگاهی‌بخشی شفاف، تقویت مسئولیت‌پذیری و حمایت از توسعه پایدار منطقه است.

نماد ساماندهی

logo-samandehi

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Youtube Whatsapp Telegram Instagram

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به آوای خزر است و استفاده از مطالب صرفا با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی وپشتیبانی توسط آژانس خلاقیت توس رسانه

درج/ویرایش پیوند

نشانی مقصد را وارد نمایید

یا پیوند به محتوای موجود

    معیاری برای جستجو مشخص نشده است. نمایش دادن آخرین موارد. جستجو کنید یا برای انتخاب موارد، از کلیدهای جهت بالا و پایین استفاده کنید.