به گزارش آوای خزر از شهرستان ساری، محسن محمدنژاد با بیان اینکه ایمنی راه‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است و به عنوان بستر اصلی توسعه به شمار می‌رود، اظهار داشت: باتوجه به فصل بارش باران و برف و افزایش خطرات احتمالی ناشی از رانش زمین، ایمن‌سازی نقاط رانشی از جمله فعالیت‌هایی است که با قوت پیگیری می‌شود.

وی منطقه رانشی سرتا-جناسم را یکی از مناطق حساس استان اعلام کرد و افزود: این محور بر اثر سیل اسفند ۹۷ و فروردین ۹۸ تخریب شده بود و در ادامه با به‌کارگیری دستگاه‌های راهسازی و بهره‌گیری از روش‌های زهکشی و دیوارسازی در تثبیت نطقه رانشی در حال اجراست.

رئیس اداره نگهداری ابنیه راه‌های اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران گفت: رانش زمین در مناطق کوهستانی و جنگلی تهدیدی جدی است، تصریح کرد: اختصاص اعتبار مناسب برای ایمن‌سازی جاده‌ها از نیازهای ضروری است. و در همین راستا مبلغ ۱۰ میلیارد ریال به راه جناسم – سرتا اختصاص داده شد.

اخبار مازندران

انتهای پیام/ ۱۰۰۱