به گزارش آوای خزر،دسرها و شیرینی ها، از جمله بخش های جالب توجه و بسیار خوشمزه فرهنگ غذایی ترکیه است. شیرینی شکر پاره نیز یکی از انواع شیرینی‌های خوش‌‌شکل و خوش‌عطر این کشور است که پخت آن به صورت خانگی برای پذیرایی نوروزی پیشنهاد می‌شود. 

مواد لازم تهیه شیرینی شکر پاره :

  • کره ۱۲۵ گرم
  • شکر ۱ لیوان
  • روغن مایع ۱ لیوان
  • آرد سمولینا ۱ لیوان
  • تخم مرغ ۳ عدد (یک زرده برای رومال شکر پاره)
  • وانیل ۱ قاشق مرباخوری
  • بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
  • آرد به میزان لازم

مواد لازم برای شربت :

  • شکر ۲/۵ لیوان
  • آب دو لیوان
  • آبلیمو تازه ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • تمام مواد شربت را با هم مخلوط کرده و به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر در آن حل شود.
  • تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید.
  • کره را که به دمای محیط رسیده به همراه روغن اضافه کرده و مخلوط کنید.
  • آرد سمولینا، پودر هل و بکینگ پودر را اضافه کرده و در آخر آرد الک شده را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید. اضافه کردن آرد را تا زمانی که خمیر به دست نچسبد ادامه دهید.
  • کف سینی را کاغذ روغنی انداخته و از خمیر به اندازه گردو بردارید و با دست فرم دهید و داخل سینی بچینید.
  • مخلوط زرده و شیر را روی شیرینی بزنید و با چنگال طرح دهید.
  • سینی را داخل فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم شده به مدت ۳۰_۲۵ دقیقه قرار دهید.
  • شربت ولرم را روی شیرینی داغ ریخته و ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا شهد به خورد شیرینی برود.

شیرینی شکرپاره را می‌توانید با پودر پسته تزیین کرده و سرو نمایید.