یونانیها کبابهای مختلفی دارند و از ترکیبهای مختلفی برای مزه دار کردن گوشت کبابی چنجه استفاده میکنند. اگر دوست دارید با یکی از روشهای یونانی مرینیت کردن آشنا شوید این مطلب را بخوانید و مرینیت یونانی را در گوشت کبابی چنجه امتحان کنید.
مواد لازم برای مزه دار کردن گوشت کبابی چنجه
لیمو ترش آبدار دو عدد
روغن زیتون یک چهارم پیمانه
سیر (رندهشده) سه حبه
پونه یا نعنا تازه (خردشده) دو قاشق غذاخوری
آویشن تازه یک قاشق چایخوری
برگ بو یک عدد
نمک دریایی یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه دانه درشت یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه مرینیت برای مزه دار کردن گوشت چنجه
مرحله اول
آب دو لیمو ترش را بگیرید و داخل کاسهای کوچک بریزید و روغن زیتون را به آرامی به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کامل ترکیب شود. دقت کنید که اگر روغن زیتون را ناگهانی اضافه کنید نمیتواند با آبلیمو حل شود.
مرحله دوم
سیر، پونه، آویشن، برگ بو، نمک و فلفل را به آنها اضافه کنید و هم بزنید. این مواد همگی باید خردشده باشند. آویشن اگر تازه باشد عطر و طعم بهتری دارد و اگر بتوانید پونه تازه داخل آن بریزید خوشطعمتر میشود. همچنین اگر نمک دریایی گیر نیاوردید، از نمک معمولی استفاده کنید. حالا برای مزه دار کردن گوشت کبابی چنجه آن را به مدت ۴-۵ ساعت در این مرینیت بخوابانید.
نکاتی برای مزه دار کردن گوشت کبابی چنجه
مرینیت را میتوانید برای یک هفته در ظرف در بسته داخل یخچال نگه دارید. اما قبل از استفاده از مرینیت حتما ده دقیقه بیرون از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد.
اگر تکههای گوشت بزرگ بود بهتر است برای مدت هشت تا ۲۴ ساعت در مرینیت بمانند.
این مرینیت به سبک یونانی میتواند برای هر گوشت کبابی کاربرد داشته باشد، اما به خصوص گوشت بره را خوش طعمتر میکند.
انتهای پیام/۱۰۰۰