به گزارش آوای خزر، معاون سیاسی، امنیتی استاندار مازندران در آئین افتتاح همزمان نوروزگاه‌های این استان نوروز را فرصت مغتنمی برای معرفی فرهنگ غنی دیار علویان دانست.

روح الله سلگی با اشاره به سابقه مردم مازندران در گرامیداشت نوروز افزود:همه هنرمندان، دلسوزان و علاقمندان به دیار کهن مازندران را دعوت می‌کنیم که کمک کنند نوروز را به فرصتی برای بازخوانی آداب و رسوم کهن دیار کهن طبرستان تبدیل کنیم.

وی با یادآوری برخی از زوایای فرهنگی مازندران اطهار کرد: موسیقی اصیل کتولی و امیری و گویش زیبا و دلنشین این دیار در حال فراموشی است، بایدصنایع دستی لاک تراشی، جاجیم بافی، چنته و… را از بوته فراموشی در بیاوریم.

این مسئول سیاسی با تاکید بر لزوم معرفی آثار فرهنگی و هنری دیار علویان افزود: نوروز بعنوان تبلور شادی و تحول طبیعت و روح آدمی، فرصتی برای ایجاد نشاط در سرزمین علویان است.

وی از استقرار بیش از پنجاه نوروزگاه در ورودی شهر‌های مازندران خبر داد وافزود: با برپایی نمایشگاه‌های صنایع دستی در مبادی ورودی شهر‌های مازندران در صدد هستیم تا آن‌ها را به کانون انتشار فرهنگ مازندران تبدیل و از جلوه‌های فرهنگی دیار علویان صیانت کنیم.

معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران با اشاره به تلاش مذبوحانه معاندان در ایجاد گسست نسلی خاطر نشان کرد: بدخواهان به دنبال انقطاع نسل جوان از ریشه‌های غنی تاریخی و دینی در مازندران هستند.

‏سلگی یادآور شد: باید با بهره گیری از ابزار هنر و تصویر گری شاخصه‌های بالندگی مردم مازندران تاریخ این دیار را برجسته سازیم.

انتهای پیام/