آوای خزرآزاده بابانژاد: سیلوی شهید میرزاپور شهرستان نکا با گنجایش اسمی ۱۵۰ هزار تن، امروز بیست و هشتم اسفند ماه یکی از ظرفیت‌های شرق مازندران بود که مورد بازدید استاندار مازندران قرار گرفت.

سید محمود حسینی‌پور پس از پایان بازدید خود از سیلوی نکا به خبرنگاران گفت که در سه مرحله پروژه هوشمندسازی در حوزه آرد و نان انجام گرفت.

او اعلام کرد: بعد از اقدامات هوشمندسازی ۲۵ تا ۳۰ درصد مصرف آرد در استان کاهش پیدا کرد و مشخص شد که این میزان کاهش در واقع پیش از طرح هوشمندسازی، قاچاق می‌شد.

استاندار مازندران یکی دیگر از مزیت‌های هوشمندسازی در این حوزه را کیفی‌سازی نان عنوان و اظهار کرد: نان باید با کیفیت بالا در اختیار مردم قرار بگیرد به طوری که نانوایان در تولید نان با کیفیت به رقابت بپردازند.

حسینی‌پور ادامه داد: مردم نیز به نانوایی‌هایی که با کیفیت بالا و با دانش روز، کار پخت نان را انجام می‌دهند مراجعه می‌کنند و از این نظر، نانوایان تشویق می‌شوند که کیفیت را بالا ببرند.

او با بیان اینکه بر اساس اعلام سازمان غله کشور، استان مازندران رتبه نخست کیفیت نان و آرد را دارد، یکی از دلایل آن را نیز ارائه خدمات ارزشمند در سیلوی نکا عنوان کرد که در حوزه آزمایشگاهی با وجود افراد مجرب و کارکشته و هم در نحوه نگهداری، صورت می‌گیرد.

نماینده عالی دولت در مازندران با اشاره به اینکه از چند استان گندم وارد استان ما می‌شود، افزود: اینکه با چه کیفیتی گندم‌هایی که از استان‌های مختلف وارد مازندران شده و پس از تجمیع تبدیل به آرد شود و استانداردها را نیز رعایت کند، اینها تجربیاتی است که در مازندران انجام می‌گیرد.

حسینی‌پور با بیان اینکه نظارت بر عملکرد نانوایی‌های استان باید تقویت شود، اظهار کرد: در حال حاضر هنوز با بخش نانوایی‌ها مشکلاتی داریم؛ یعنی اینکه افرادی آمدند و به تعداد متعددی جواز گرفتند ولی خودشان هیچگونه نظارتی ندارند.

او تصریح کرد: اجاره دادن نانوایی‌ها قابل پذیرش نیست و از نظر سازمان غله، کسی که مجوز دارد باید پاسخگو باشد، چون فردی که نانوایی را در اجاره دارد، پاسخگو نیست.

استاندار مازندران تاکید کرد: نانوایی باید در اختیار کسی باشد که پاسخگو باشد و بتواند کیفیت نان را ارتقا ببخشد.

حسینی‌پور با بیان اینکه معمولاً خانواده خبازها متدین هستند و خبازی از شغل‌های معنوی است، افزود: نان، حرمت زیادی در سفره مردم دارد به همین دلیل نگاهمان این است که خود صنف خبازها باید جایگاه خود را ارتقا ببخشند و ما هم وظیفه نظارتی خودمان را انجام بدهیم.

انتهای/۱۰۰۱/