بعد از اسرائیل نوبت فروپاشی دولت‌های استکباری و استعماری است

زهرا شریفی –  آوای خزر: آیت‌الله محمد باقر محمدی لائینی در خطبه‌های نماز جمعه ساری با اشاره به فرمایشات و سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه همه وظیفه دارند تا زمینه برپایی انتخابات پرشور را در اسفند ماه امسال فراهم کنند، گفت: به امید خدا ملت ایران در آزمون انتخابات پیش رو نیز سربلند بیرون خواهد آمد و همه باید مشارکت داشته باشیم.

وی به ابلاغ سیاست‌های اقتصاد دریامحور از سوی مقام معظم رهبری اشاره کرد و افزود: هفت استان ساحلی در کشور وجود دارد و دریا منبع عظیم اقتصاد و رزق و روزی است و باید زمینه‌های اجرای درست سیاست‌های اقتصاد دریا محور از سوی مسئولان فراهم شود همچنین استان‌های ساحلی باید هم‌افزایی، مشارکت، انتقال تجربه و نشست‌های مشترک در این زمینه داشته باشند.

امام جمعه ساری با بیان اینکه‌جریان غزه طوفان نظامیش در سرزمین اسرائیل اشغالی است، اما طوفان تظاهرات مردمی عالمگیر شده است، گفت: تمام منطقه و کشور‌های اسلامی و غیر اسلامی از جمله قلب لندن شاهد تظاهرات و راهپیمایی‌های گسترده هستیم.

وی ادامه داد: این تظاهرات ضمن اعلام حمایت از مردم مظلوم غزه و محکومیت رژیم غاصب اسرائیل و بیانگر نارضایتی از دولت‌های استکباری در غرب است.

نماینده، ولی فقیه در مازندران گفت: فرماندهی جنگ علیه غزه را آمریکا به صورت مستقیم عهده‌دار است، دولت‌های استکباری نیز احساس خطر کردند و ما اعلام می‌کنیم که بعد از اسرائیل دولت‌های استکباری و استعماری دنیا نیز منتظر فروپاشی باشند.

خطیب نماز جمعه مرکز مازندران در بخش دیگری از سخنان خود، به سالروز آزادی سوسنگرد اشاره کرد و افزود: استان مازندران در آزادسازی و بازسازی این شهر نقش موثری داشت یاد و خاطره همه کسانی که در این دو زمینه نقش داشتند را گرامی‌داشت.

 
بعد از اسرائیل نوبت فروپاشی دولت‌های استکباری و استعماری است
نماینده، ولی فقیه در مازندران با تبریک ولادت با سعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار گفت: حضرت زینب سلام الله علی‌ها در حادثه کربلا اقدامات شایان توجهی ازجمله پرستاری از حضرت امام سجاد (ع) و سایر اسرای کربلا داشته است؛ و از این رو از خدمات پرستاران که رهرو راه آن حضرت هستند، قدردانی می‌کنیم.

آیت‌الله لائینی افزود: جامعه پرستاران به رغم زحماتی که در همه دوران به ویژه در شرایط کرونا کشیده‌اند از برخی کم و کاستی‌ها و کمبود‌ها گلایه دارند و سزاوار نیست که در حق پرستاران کم لطفی و بی‌مهری شود و باید مسئولان مطالبات و معوقات آنان به موقع پرداخت شود.

وی افزود: جامعه درمانی با خدمات نوین فراوانی مجهز شده است وزیر بهداشت روز گذشته اعلام کرد که در دولت سیزدهم ۱۶ هزار تخت در کشور اضافه شده است و ساخت ۷ هزار تخت جدید نیز دستور کار قرار دارد همچنین ۲ هزار خانه بهداشت افتتاح و دو هزار دیگر در دست اقدام است که این خدمات قابل تقدیر است.

خطیب نماز جمعه ساری به ۲۹ آبان آغاز هفته بسیج اشاره کرد و گفت: به فرموده امام راحل تشکیل بسیج در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از الطاف و برکات خداوند تعالی بوده که بر ملت ایران ارزانی شده است.

وی در پایان بسیج را منشأ خدمات و برکات فراوان در کشور خواند و ادامه داد: اگر می‌بینیم آمریکا با چالش جدی در حمایت از اسرائیل غاصب و سیاست‌های استکباری است به برکت بسیجی است که ریشه آن در ایران اسلامی و شاخ و برگ و آن در منطقه شکل گرفته است؛ بسیج حوزه مقاومت را تشکیل داده که امروز در درگیری با رژیم غاصب هنر خود را به نمایش گذاشته است.

انتهای پیام/۱۰۰۴/

برچسبها :

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *