حسینی‌پور: ذخیره‌سازی کالا‌های اساسی دوبرابر شد

 آوای خزر – آزاده بابانژاد: هشتمین سفر شهرستانی مازندران امروز نهم بهمن‌ماه در شهرستان سیمرغ رقم خورد، و تاکنون استاندار و هیات همراه از چند طرح بازدید داشتند که یکی از آن‌ها سردخانه «صانع افراز» است.
 
این سردخانه هشت هزار تنی در شهرک صنعتی سنگتاب واقع است و ذخیره‌سازی مواد پروتئینی را انجام می‌دهد که به گفته استاندار مازندران یکی از واحد‌های مهم استان در ذخیره‌سازی کالا‌های اساسی (ماهی، گوشت سفید، گوشت مرغ) است.
 
حسینی‌پور گفت که با وجود سردخانه‌های خوبی که در استان داریم مردم خیالشان از بابت ذخیره‌سازی مواد پروتئینی و همچنین دیگر کالا‌های اساسی برای ایام عید و ماه مبارک رمضان راحت باشد.
 
او تاکید کرد که با دستورات اعلام شده، تنظیم و کنترل بازار با حساسیت بالایی صورت می‌گیرد.
 
استاندار مازندران خطاب به کسانی که به دنبال بر هم زدن نظم و امنیت در بازار هستند، گفت که امسال برخورد ما متفاوت از سال‌های گذشته است.
 
حسینی‌پور با اعلام اینکه امسال ذخیره‌سازی کالا‌های اساسی در استان دو برابر سال گذشته است، افزود که زیرساخت‌های بازار استان برای ایام عید و ماه مبارک رمضان آماده است.
 
به گزارش خبرنگار ما، استاندار مازندران همچنین از ساختمان در حال احداث فرماندهی انتظامی، و مجتمع فوق پیشرفته ماهیان خاویاری (شرکت چالباش کاسپین) بازدید کرد.
 
انتهای پیام/۱۰۰۱/

برچسبها :

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *