سومین المپیاد ورزشی کارکنان وزارت بهداشت در ساری آغاز شد

آوای خزر آزاده بابانژاد: سومین المپیاد ورزشی کارکنان وزارت بهداشت و درمان و سازمان‌های تابعه با حضور ۲ هزار و ۳۰۰ ورزشکار در مجتمع رفاهی فرهنگی صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت و درمان واقع در فرح‌آباد ساری آغاز شده است.

این رقابت‌ها که از هشتم آذرماه استارت خورد؛ تا ۲۵ آذرماه ادامه دارد، ورزشکاران ۶۴ دانشگاه در رشته‌های گروهی والیبال و فوتسال و رشته‌های انفرادی تنیس روی میز، دارت، شنا و شطرنج با هم به رقابت می‌پردازند.

این رقابت‌ها پس از همه‌گیری کرونا برای نخستین‌بار است که برگزار می‌شود و ورزشکاران با انگیزه بالایی در مسابقات شرکت کردند.

بیشتر شرکت‌کنندگان نیز از جامعه پرستاری. هستند و قرار شد به میمنت میلاد زینب کبری سلام الله علی‌ها و روز پرستار، هدیه ۵۰۰ هزار تومانی برای آن‌ها واریز شود.

دقایق پایانی مراسم افتتاحیه با مسابقه فوتبال ایران و آمریکا همزمان شد و جمعی از دانشجویان به تماشای این مسابقه نشستند.

بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع و نصرت‌الله ظفری مدیرکل امور پشتیبانی و رفاهی وزارت بهداشت و درمان و سید حبیب کاظمی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در افتتاحیه این رویداد ورزشی با ورزشکاران سخن گفتند.

ارتقای سلامت و فراهم آوردن بستر نشاط و انگیزه برای ادامه کار و تلاش، و توجه به وضعیت رفاهی و معیشتی کارکنان وزارت بهداشت مورد تاکید مسوولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بوده است.
 
سومین المپیاد ورزشی کارکنان وزارت بهداشت در ساری آغاز شد
سومین المپیاد کارکنان وزارت بهداشت و درمان و سازمان‌های تابعه مزین به نام شهدای سلامت است چرا که از اواخر سال ۱۳۸۹ تا ۱۴۰۰ جمعی از نیرو‌های متخصص و متعهد نظام سلامت در راه خدمت به مردم، تسلیم بیماری کرونا شدند.

در این مراسم موسیقی شاد محلی و اجرای خوب گروه باستانی‌کار مازندران با آهنگی از مرشدان جوان، مورد استقبال ورزشکاران قرار گرفت.

در حال حاضر رقابت‌های فوتسال آغاز شده است، مسابقات دیگر رشته گروهی یعنی والیبال نیز از چهارشنبه آینده آغاز می‌شود، و یک روز پیش از آن نیز مسابقات رشته‌های انفرادی استارت می‌خورد.

در رشته‌های فوتسال و والیبال به ترتیب ۶۴ و ۴۸ تیم شرکت دارند و بیشترین استقبال از رشته فوتسال است. در بخش انفرادی نیز ۴۱ تیم در پینگ پنگ، ۴۱ تیم در دارت، ۳۲ تیم در شنا و ۳۱ تیم نیز در رشته شطرنج با هم رقابت می‌کنند.

این رقابت‌ها در بخش مردان است و زمان دقیق برگزاری مسابقات بانوان در ماه‌های آینده مشخص می‌شود.

انتهای پیام/۱۰۰۱/

برچسبها :

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *