وی در ادامه به قدرت معلمان و مدیران آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و افزود: همین توانمندیها سبب شد تا بعد از انقلاب ملت ایران در جهان اینگونه پر از افتخار شود آنهم بهواسطه فرزندانی است که در آموزش و پرورش تربیت شدند که تمام نیازمندیهای کشور را در داخل تامین کنند.
استاندار مازندران با بیان اینکه دشمن از فتح سرزمین ناامید شد و به دنبال فتح مغزهاست، گفت: بهرغم تمام مشکلات و تحریمها توانستیم در زمره پنج قدرت جهان قرار بگیریم.

حسینیپور با بیان اینکه ۴۰ درصد جمعیت استان در روستاها زندگی میکنند، بیان کرد: با توجه به گستردگی فضای روستایی و استعدادهای درخشان در روستاها نیازمند توجه ویژه وزارتخانه به دانشآموزان روستایی هستیم.
وی با قدردانی از مجمع خیرین مازندران، گفت: این انجمن در گرهگشایی از مشکلات آموزش و پرورش نقش مهمی داشته است.

انتهای پیام/۱۰۰۴/
برچسبها :