به گزارش آوای خزر، ماه سلطان کاشی دبیر پیشین جمعیت زنان نواندیش استان مازندران و فعال سیاسی اصلاحطلب در گفتگو با خبرنگار آوای خزر با عنوان اینکه دلسوزان کشور و استان باید دور هم جمع شوند تا برای رهایی از بنبستهای سیاسی و اقتصادی چارهاندیشی کنند، خاطرنشان کرد:« ما به آینده خوشبین هستیم و اتفاقات مثبتی در حال رخ دادن است که امیدواریم ماحصل آن منجر به نتایج امید بخش و مثبتی برای مردم شود».
وی ادامه داد: هیچ جامعهای از تکصدایی سودی نبرده است، چون جامعهای که دچار تکصدایی است بیروح و مرده است لذا صداهای مختلف باید شنیده شود.
کاشی افزود: نباید هیچ چیزی را سیاه و سفید ببینیم چرا که اگر خواهان یک جامعه و شهر توسعهیافته هستیم باید نگاه کلان به مسائل داشته باشیم.
این فعال سیاسی اصلاحطلب متذکر شد: به جوانان اصلاحطلب در مرکز استان ظلم شده است چرا که در سالهای اخیر بهویژه در دهه ۹۰ به دلایل مختلف این جوانان حذف و کنار گذاشته شدند.
وی تاکید کرد:«در انتخاباتهای گذشته شورای شهر ساری شاهد روند انتخاباتی خاص و ناراحت کنندهای بودیم و باوجود ابطال انتخابات توسط وزارت کشور در نهایت شاهد تایید این انتخابات در هیات نظارت بودیم».
کاشی معتقد است که «در حال حاضر نیز شورای شهر ساری کارایی لازم را ندارد و عملا اقدام و فعالیت خاصی را در شهر ساری نمیبینیم و این روند باعث کاهش اعتماد عمومی خواهد شد و نباید دیگر شاهد اینچنین مسائلی باشیم»،
انتهای پیام /۱۰۰۱/