پیش‌بینی تولید بیش از ۴۵ میلیون شاخه، گلدان و اصله گل در محمودآباد

به گزارش آوای خزر، به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد، محمد هادی‌زاده با بیان اینکه گلخانه فرصتی برای رشد گیاهان در تمام طول سال و حتی در شرایط سخت را برای گیاهان فراهم می‌کند، گفت: پیش بینی می‌شود امسال ۴۵ میلیون و ۲۵۰ هزار و ۶۷۰ شاخه، اصله و گلدان انواع گل و گیاه زینتی گلخانه‌ای شامل گیاهان آپارتمانی، گل شاخه بریده، گل‌های فصلی و درخت و درختچه‌های زینتی در این شهرستان تولید و به بازار عرضه شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد افزود: این میزان تولید در فضای گلخانه‌ای ۸۰۰ هزار مترمربع در مناطق مختلف تحت پوشش مراکز سه گانه جهاد کشاورزی این شهرستان انجام می‌شود.

به گفته هادی‌زاده میزان تولید انواع گل و گیاهان گلخانه‌ای شامل ۳۱ میلیون و ۵۰۰ هزار و ۴۰۰ گلدان گیاهان آپارتمانی، ۹ میلیون و ۲۵۰ هزار و ۱۵۰ گل شاخه بریده، ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار و ۱۲۰ اصله درختچه‌های زینتی و بوته گل‌های فصلی است.

وی با اشاره به اینکه گلخانه در شرایط آب و هوایی نامناسب در مناطق بیش از حد گرم، سرد یا مرطوب می‌تواند کمک بزرگی به بهره بردار برای رشد محصولات دلخواهشان کند، گفت: گلخانه می‌تواند شرایط محیطی بهینه را به بهترین صورت برای گیاهان فراهم و کمترین تلفات را ایجاد کند و به یکی از سودآور‌ترین بخش‌های کشاورزی تبدیل شود.

انتهای پیام/

برچسبها :

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *