به گزارش آوای خزر از ساری، مهندس حیدر داودیان با توجه به پیش بینی سیلاب و احتمال کدورت آب در مازندران باتوجه به پیش بینی اداره کل هواشناسی استان اعلام کرد که با تلاش همکاران، در سه روز گذشته مجددا سیستم اضطراری آبگیری از سد البرز برای شرب بابل و بابلسر از سطح دریاچه آغاز شده است.
وی هدف از این اقدام را تامین آب شرب شهروندان بابل و بابلسر در صورت وقوع سیلاب و افزایش کدورت آب اعلام و از آمادگی برای این منظور خبرداد.
معاون طرح و توسعه شرکت آب منطقه ای مازندران با اشاره به پیش بینی شدت بارش در شرق استان از تلاش برای کاهش تراز سد گلورد گفت تا سیلاب به خوبی در این سد مدیریت شود.
داودیان می افزاید: برای مدیریت سیلاب سایر سرشاخه های میانی رودخانه نکارود نیز تلاش شد که از ابتدای شهر تا محل سد انحرافی نکارود در محدوده روستای بایع کلا به طول 14 کیلومتر لایروبی و ساماندهی شود که این اقدام کمک شایانی به مدیریت سیلاب پیش رو خواهد کرد.
اخبار مازندران
انتهای پیام/1001