به گزارش آوای خزر، نگهداری سمنو در یخچال با دمای میان ۲ تا ۵ درجه سانتیگراد به مدت ۵۰ روز یا حداکثر ۲ ماه ماندگاری دارد. البته در همین مدت هم توجه داشته باشید که اگر مزه سمنو تغییر کرد و مزه ترشیدگی داد و یا کپکی روی آن پیدا شد حتماً آن را دور بریزید.

دقت کنید که به علت استفاده از گندم و نداشتن مواد نگه‌دارنده مدت نگهداری بیشتر ۳ ماه باعث فاسد شدن سمنو می‌شود.

می‌توانید سمنو را داخل یک نایلون فریزر درون فریزر نگهداری کنید و موقع استفاده آن را از فریزر بیرون آورده و همین‌طور ساده درون یک ظرف بگذارید تا کم‌کم یخ آن باز شده و مجددا به صورت خمیری خود درآید.

انتهای پیام/۱۰۰۵