به گزارش آوای خزر، حجت الاسلام صادق اکبری اعلام کرد: در ۶ ماه نخستسال جاری با تلاش‌های صورت گرفته توسط شورای حل اختلاف و ستاد دیه با اخذ رضایت از اولیای دم ۱۹ نفر ازمحکومان به قصاص از چوبه دار رهایی یافته و از زندان آزاد شدند.

او ادامه داد: در مجموع ۲۶ فقره پرونده قصاص منتهی به صلح و سازش شد که از این تعداد ۷ فقره در مرحله سازش قطعی قرار دارد.

رییس کل دادگستری مازندران با تاکید بر اهمیت صلح و سازش در پرونده‌های قضایی اظهار داشت: فراهم کردن شرایط آزادی زندانیان محکوم به قصاص با اخذ رضایت از اولیای دم و رسیدن به صلح و اصلاح‌ ذات‌البین به ویژه در پرونده‌های قصاص، باید مورد اهتمام ویژه قرار بگیرد.

این مسوول قابلیت‌های میانجیگری، جذب کمک‌های مالی از خیرین و همچنین حلقه‌های صلح و سازش را از ظرفیت‌های ارزشمند در اصلاح ذات‌البین دانست و افزود: جایگاه صلح و سازش ریشه در فطرت بشری دارد و در آموزه‌های دینی و فرهنگی ما به کرات به این امر پسندید تأکید شده است.

انتهای پیام/۱۰۰۱