طرز تهیه چکدرمه برای دو نفر بدون گوشت با مرغ شکم پر در تهران گنبد کاووس با گوشت گرگان xvc jidi   nvli

 

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم
برنج ۴ پیمانه
پیاز ۱ عدد درشت
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی ۴ عدد متوسط
کشمش پلویی (اختیاری) ½ پیمانه
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
 مرحله چهارم
در این مرحله گوجه فرنگی‌ها را پوست می‌گیریم و پس از رنده کردن به قابلمه اضافه می‌کنیم و به خوبی تفت می‌دهیم تا مواد روغن بیندازند و آب اضافی موجود در قابلمه تبخیر شود، سپس ۳ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم
حالا درب قابلمه را می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم گوشت‌ها به طور کامل بپزند. در همین حین برنج را با آب ولرم و کمی نمک می‌خیسانیم. پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت آنرا از قابلمه خارج می‌کنیم و کمی نمک اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم
در این مرحله برنج خیسانده شده را به قابلمه اضافه می‌کنیم تا در آب موجود در قابلمه به صورت کته پخته شود. زمانی که آب موجود در قابلمه کشیده شد، گوشت را روی برنج می‌چینیم و در صورت نیاز کمی آب جوش اضافه می‌کنیم.